Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθάρισε αν είναι σε σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο -Τι είπε για τον Απόστολο Ρουβά [βίντεο] | ΖΩΗ

Στη σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά και τον Τίμο Ζαχαράτο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα, σε συνέντευξή της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Dot.», η Δανάη Μπάρκα, ανέφερε αρχικά, πως «δέχομαι πίεση στα social media. Και δεν μπορώ να μιλάω για όλα ούτε και να ρίχνω τα βέλη μου μέρα παρά μέρα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείσα για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια απάντησε ως εξής: «Είμαι πάντα σε εορταστικό mood. Γιορτάζω μόνη μου πολλές φορές αλλά γιορτάζω», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σκυλιά που έχει, σημειώνοντας πως «δεν είναι μόνο στο δικό μου σπίτι, είναι και στους μπαμπάδες τους».

«Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι», προσέθεσε, εξηγώντας πως «μην δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια… Αμέσως, αμέσως να το κρίνουν!».

Από την πλευρά της, η Νάντια Μπουλέ της ανέφερε το εξής: «Εγώ είχα μείνει ότι υπήρχε κάτι με άλλο μάγειρα… Με τον Απόστολο Ρουβά», με τη Δανάη Μπάρκα να τονίζει το εξής, για τις σχέσεις που τις έχουν «χρεώσει», είτε με τον Απόστολο Ρουβά είτε με τον Τίμο Ζαχαράτο: «Απλά είμαι διαχητική και δένομαι εύκολα και αυτό μεταφράζεται κάπως. Μπορεί να δημιουργείται επειδή λέει κάποιος ότι είναι ελεύθερος, είμαι κι εγώ ελεύθερη. Κάνουμε και τα οδοιπορικά. Αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Ανακοινώνουμε τα επίσημα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή