Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της νεανικής σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της νεανικής σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

Ήταν το 1993 όταν χτύπησε για τελευταία φορά το πιο διάσημο σχολικό κουδούνι, στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για τη αμερικανική νεανική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» (Saved by the bell), η οποία από το 1989 έως και το 1993 που ολοκλήρωσε τον κύκλο της, αγαπήθηκε από όλους τους νέους του κόσμου.

Το ίδιο και οι πρωταγωνιστές της σειράς. Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris), Tiffani Amber Thiessen (Kelly Kapowski), Mario Lopez (A.C. Slater), Dustin Diamond (Screech Powers), Lark Voorhies (Lisa Turtle)  και Elizabeth Berkley (Jesse Spano) έγιναν οι αγαπημένοι τηλεοπτικοί χαρακτήρες, κυρίως των μαθητών.

Τώρα, 26 χρόνια μετά το τέλος της, οι πρωταγωνιστές έκαναν το δικό τους συγκινητικό reunion. Μάλιστα, ο Mario Lopez (ήταν ο Έι Σι Σλέιτερ) θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες από τις στιγμές της συνάντησης. Και να τους δώσει έτσι και μία μικρή γεύση, για το πώς είναι σήμερα οι πάλαι ποτέ διάσημοι τηλεοπτικοί μαθητές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Credit card roulette comin up! #OldSchool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις

Ωστόσο, από το reunion απουσίαζε ο Dustin Diamond, ο οποίος υποδυόταν τον Σκριτς και τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο. Αλλά και η Lark Voorhies που υποδυόταν την γλυκιά Λίζα Μαρί Τερτλ.

Οι τηλεοπτικοί Σκριτς και Λίζα Μαρί




Πηγή