Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της που δημοσίευσε η Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν το Σάββατο 25 Αυγούστου. Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της και μουσικό παραγωγό, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστός και ως dj Rico).

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, το χωριό του γαμπρού, σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αίσθηση προκάλεσε η επιλογή του νυφικού καθώς η σέξι τραγουδίστρια την ημέρα του γάμου της δεν είχε καμία σχέση με τη Στικούδη ράπερ.

Έξι ημέρες μετά τη γαμήλια τελετή και η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία της ως νύφη. Η ίδια μάλιστα ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού επέλεξε να ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από ένα κοτέτσι πετώντας στον αέρα την ανθοδέσμη της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε με έναν πρωτότυπο τρόπο τον γάμο της ποστάροντας ένα βίντεο στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς του Drake το «KiKi Do You Love Me».

#shiggychallenge #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #drakechallenge @champagnepapi #Morfati #dont_try_this_at_home #bride #afterparty #kikichallenge #love #crazy #instagood #marriage #married #happy #summer #smile #girl #style

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on Aug 25, 2018 at 9:27am PDT

localStorage.clear();


Πηγή