Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Δείτε τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο νέο Ράμπο 5

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Ράμπο», με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του θρυλικού Τζον Ράμπο.

Απ’ ό, τι φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Σταλόνε στον λογαριασμό του στο Istagram, ο Ράμπο το γυρίζει σε… καουμπόι.
Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από τον νέο Ράμπο, ενημερώνοντας πως τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Η έκπληξη είναι ότι ο Ράμπο είναι καουμπόι στη νέα ταινία, φορώντας το χαρακτηριστικό καουμπόικο καπέλο, παντελόνι με κρόσσια και καρό πουκάμισο.

Σύμφωνα με τα λίγα που έχουν διαρρεύσει για την υπόθεση, ο Ράμπο έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, αλλά ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του και εκείνος θα θυμηθεί τον παλιό, καλό εαυτό του με σκοπό να φέρει πίσω το κορίτσι.

Και επειδή δεν γίνεσαι Ράμπο από τη μία στιγμή στην άλλη, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που διατηρείται σε άριστη κατάσταση, πρέπει να προπονηθεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου.

Ο ηθοποιός είχε ανεβάσει ένα βίντεο από το γυμναστήριό του, τον βλέπουμε να σηκώνει και να σπρώχνει μία «ασήκωτη» ρόδα 250 λιβρών.

«Ετοιμάζομαι για τον Ράμπο. Επίσης, επειδή έφτασες μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να νιώθεις αυτή την ηλικία. Keep pumping, keep punching!» έγραψε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή