Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δείτε τον σωσία του Mr Bean από το Πακιστάν

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο Βρετανός ηθοποιός Ρόουαν Άτκινσον ήταν και παραμένει ένας και μοναδικός στον κωμικό ρόλο του Mr Bean.

Κι όμως υπάρχει ένας σωσίας του που ζει στο Πακιστάν. Πρόκειται για τον 40χρονο Ασίφ, που ζει στο Καράτσι και δείχνει να απολαμβάνει το ότι του λένε πόσο μοιάζει με τον «Mr Bean».

Ο μάγος Ομάρ Φαρούκ συνάντησε τον 40χρονο φίλο του στο Ντουμπάι, ο οποίος μιμείται τον διάσημο κωμικό ηθοποιό και τράβηξε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί και το διάσημο αρκουδάκι του Mr Bean. Στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο Facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι περισσότεροι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό με το πόσο πετυχημένα μιμείται ο Μίστερ Μπιν από το Πακιστάν τον Ρόουαν Άτκινσον.

Δείτε το βίντεο:

«Είναι ένας καλός μου φίλος που μένει στο Πακιστάν. Είναι γνωστός ως ο Μίστερ Μπιν του Πακιστάν. Ήταν στο Ντουμπάι για μια δουλειά, όταν τον συνάντησα και τράβηξα αυτό το σύντομο βίντεο», ανέφερε ο Ομάρ.

vbvcbgfhgffhf

Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία, θα είχα φροντίσει να τραβήξω ένα πιο καλό βίντεο», πρόσθεσε.

Πάντως και πριν από χρόνια κάποιοι είχαν εντοπίσει τον Πακιστανό σωσία του Mr Bean, αλλά η αλήθεια είναι πως με το πέρασμα των χρόνων η ομοιότητα δείχνει να μεγάλωσε.

localStorage.clear();


Πηγή