Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δεινή χορεύτρια η 16χρονη κόρη της Τζολί και του Μπραντ Πιτ -Το video που χορεύει σαν επαγγελματίας

Τις εντυπωσιακές χορευτικές της φιγούρες έδειξε η κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό, σε ένα βίντεο που ανέβασε ο δάσκαλός της.

Η 16χρονη Σιλό, χόρεψε υπό τους ρυθμούς του νέου τραγουδιού της Doja Cat, μαζί με άλλες δύο κοπέλες, στη σκηνή του Millennium Dance Complex, όπου παρακολουθεί μαθήματα εδώ και χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με μια πηγή, η Σιλό είναι πολύ καλή στο χορό και θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά εάν το ήθελε
Σύμφωνα με μια πηγή, η Σιλό είναι πολύ καλή στο χορό και θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά εάν το ήθελε

Χορεύτρια η Σιλό -Θα μπορούσε να ασχοληθεί και επαγγελματικά

«Η Σιλό λατρεύει το χορό. Είναι ταλαντούχα και πηγαίνει σε αυτά τα μαθήματα εδώ και μερικά χρόνια» δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly. «Έχει κάνει και μερικούς καλούς φίλους μέσα από την κοινότητα του χορού και είναι όλοι σε διάφορα chat και μοιράζονται τις αγαπημένες τους playlists. Οι δάσκαλοι είναι πολύ εντυπωσιασμένοι μαζί της και λένε ότι είναι πολύ ταλαντούχα και μπορεί να τα καταφέρει εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με το χορό».

Η πηγή πρόσθεσε επίσης: «Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα εάν ήθελε να γίνει επαγγελματίας, αλλά δεν την πιέζουν σε καμία περίπτωση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 33χρονος Βρετανός χορογράφος της Σιλό – ο οποίος είναι βουδιστής και θεραπευτής Reiki – ήταν επίσης σε περίοπτη θέση στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 62.000 προβολές στο YouTube.

Το αγοροκόριτσο της οικογένειας

Υπενθυμίζεται πως η Σιλό έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο για το ανδρόγυνο στυλ της, με την Αντζελίνα Τζολί να δηλώνει στο Vanity Fair το 2010 πως «θέλει να είναι αγόρι» ενώ ο Μπραντ Πιτ είχε πει στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2008 πως «θέλει να την φωνάζουν Τζον».

Ωστόσο, πέρυσι, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μητέρας της για την ταινία «Eternals» είχε εμφανιστεί με φόρεμα και μάλιστα της Αντζελίνας Τζολί, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα επάνω της.


Πηγή