Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Δεν ήξερα γιατί με άφησαν στο ίδρυμα, μου είπαν ότι αυτή η γυναίκα ήταν άρρωστη»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» ήταν καλεσμένος ο Mike ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την υιοθεσία του. ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε στο Nomads 2 είχε αποκαλύψει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 πως είναι υιοθετημένος, ενώ τώρα μίλησε ανοιχτά και για τους θετούς του γονείς, αλλά και για το λόγο που μέχρι σήμερα δεν έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει για τους βιολογικούς του γονείς.

Για το γεγονός ότι το δημοσιοποίησε μέσα στο παιγνίδι μετά από ένα έπαθλο επικοινωνίας είπε:  «Μου βγήκε αυθόρμητα να το πω. Υπήρχε και όλη αυτή η πίεση. Ήθελα να μιλήσω με έναν δικό μου άνθρωπο. Λύγισα και δεν άντεξα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Και πρόσθεσε: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι υιοθετημένος. Οι γονείς μου με πήραν όταν ήμουν 12 μηνών. Δε μπορούσαν να κάνουν παιδί.  Μου είπαν την αλήθεια για την υιοθεσία. Όταν ήμουν στο ίδρυμα ερχόντουσαν, με έβλεπαν, περνούσαμε ώρες μαζί. Έπρεπε να συνηθίσω ότι αυτοί είναι οι γονείς μου. Δέχτηκα αμέσως τη μαμά μου, με το με πήρε στα χέρια της, κοιμήθηκα στην αγκαλιά της».

Όσο για τους βιολογικούς του γονείς και αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να τους ψάξει, εξήγησε: «Δεν τους γνωρίζω καθόλου, δεν έχω μάθει τίποτα και δεν ξέρω αν ακούγεται ωμό. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Εύχομαι να είναι καλά. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο που μου έκαναν, γιατί είναι δώρο το να αφήσεις ένα παιδί στο ίδρυμα και να έχεις αυτογνωσία ότι δε μπορείς να το μεγαλώσεις για τους δικούς σου λόγους. Και επίσης έχω ένα μεγάλο δώρο τους γονείς μου, που με έχουν μεγαλώσει με αξιοπρέπεια και αγάπη».

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 15 μου, ήθελα να μάθω αλλά με το που μου είπαν οι γονείς μου ότι θα είναι δίπλα μου σε αυτό, σταμάτησα, δεν με ενδιέφερε. Τον λόγο που με άφησαν στο ίδρυμα δεν τον ήξερα, μου είπαν ότι αυτή η γυναίκα ήταν άρρωστη».

localStorage.clear();


Πηγή