Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Δεν επιβεβαίωσε ποτέ την εγκυμοσύνη της κι ανακοίνωσε κατευθείαν πως έγινε μαμά

Κανείς δεν ξέρει αν ήταν κι αυτό ακόμα ένα κόλπο για να της αποφέρει αργότερα ακόμα περισσότερα λεφτά η εγκυμοσύνη και η μητρότητα. Σε κάθε περίπτωση, η 20χρονη Κάιλι Τζένερ, αντίθετα με τουλάχιστον μία από τις αδελφές της, κράτησε μακριά από τη δημοσιότητα όλη την εγκυμοσύνη της και ανακοίνωσε χθες μόνο πως έγινε μητέρα, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της με απρόσμενη σοβαρότητα, με δεδομένη τη στάση της οικογένειας προς τα μίντια και την ασταμάτητη προβολή τους.

Χθες, η Τζένερ επιβεβαίωσε πως έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, υπήρχαν φήμες πως η 20χρονη θα γινόταν μητέρα, και μάλιστα ταυτόχρονα με τις μεγαλύτερες αδελφές της Κλόε, που είναι επίσης έγκυος, και Κιμ, που απέκτησε το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Ωστόσο επί μήνες, η 20χρονη δεν έκανε κανένα σχόλιο για όσα ακούγονται. Η κόρη της είναι το πρώτο παιδί με τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ.

Στη χθεσινή της ανάρτηση, απολογήθηκε στους θαυμαστές της που «τους κράτησε στο σκοτάδι». «Το ταξίδι αυτό, της εγκυμοσύνης μου, ήταν το ένα που επέλεξα να μην το κάνω μπροστά στον κόσμο. Ήξερα πως ήθελα να προετοιμαστώ γι’ αυτόν τον ρόλο ζωής με τον πιο θετικό, χαλαρό και υγιή τρόπο που ήξερα. Ήξερα πως το μωρό μου θα νιώθει κάθε άγχος και κάθε συναίσθημά μου κι έτσι επέλεξα να κινηθώ έτσι γι’ αυτή τη μικρή ζωούλα και την ευτυχία μας» έγραψε.

«Το όμορφο και υγιές κορίτσι μου έφτασε την 1η Φεβρουαρίου και δεν μπορούσα να κρατηθώ, ήθελα να μοιραστώ αυτή την ευλογία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

gdggh

 

localStorage.clear();


Πηγή