Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η απάντηση της Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο σχόλιο του Γιώργου Πολυχρονίου πως είναι 50 ετών

«Δεν μας χώρισε η μητέρα μου…»

Να διαψεύσει τα όσα λέει ο Γιώργος Πολυχρονίου σχετικά με τον χωρισμό τους και το ποιος ευθύνεται για αυτόν, θέλησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο.

«Τα αγαπημένα μου αξεσουάρ είναι τα παπούτσια, τα εσώρουχα και τα μαγιό. Έχω άπειρα παπούτσια, μπαίνω στο βιβλίο Guinness. Είναι δύσκολο να γίνει καταμέτρηση, νομίζω πως κυριολεκτικά μπαίνω σε βιβλίο Guinness. Έχω παπούτσια στο σπίτι μου, στο σπίτι της μαμάς μου, στο σπίτι της αδερφής μου, στο σπίτι μιας φίλης, έχω παντού. Τον Αλέξανδρο τον αγαπάει πάρα πολύ η μαμά μου. Είμαστε και τόσα χρόνια μαζί, οπότε έχουν καλή σχέση.

Αλλά η μητέρα μου, το καλό είναι, άσχετα με αυτά που λέει ο Πολυχρονίου, που βγαίνει κατά καιρούς και λέει ότι μας χώρισε η Σαπφώ και κάτι τέτοια, δεν ανακατεύεται. Δεν είναι το άτομο που θα ανακατευτεί μέσα στην οικογένεια για να δημιουργήσει άσχημη ατμόσφαιρα, ούτως ώστε να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να χωρίσει ένα ζευγάρι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.


Πηγή