Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Δεν τον πήραν στην κηδεία γιατί θα προκαλούσε χάος»: Τα social οργίασαν για το τι έκανε μόνος στο σπίτι ο Λούις

Όλη η βασιλική οικογένεια παραβρέθηκε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ – εκτός όμως από τον μικρό πρίγκιπα Λούις, με την φαντασία των χρηστών του Twitter να οργιάζει για το πώς μπορεί να πέρασε την ημέρα του.

Ο δισέγγονος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε κλέψει τις καρδιές όλων με τις απίστευτες γκριμάτσες του στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ποιος θα ξεχάσει επίσης, όταν κορόιδεψε δημοσίως την μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, κλείνοντάς της το στόμα στην παρέλαση δύο ημέρες μετά;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρίγκιπας Λούις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια των εοερτασμών για το πλατινένιο Ιωβηλαίο
Ο πρίγκιπας Λούις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια των εοερτασμών για το πλατινένιο Ιωβηλαίο

Δυστυχώς όμως, όσοι περίμεναν να δουν κάποιες από τις γκριμάτσες του και στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, προκειμένου να ευθυμήσουν λίγο αυτή τη «βαριά» μέρα, απογοητεύτηκαν με την ανακοίνωση πως τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον θα συνόδευαν μόνο τα μεγαλύτερα παιδιά τους, πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Πρίγκιπας Λούις «Μόνος στο Σπίτι»: To Twitter πήρε φωτιά

Πώς θα μπορούσε
όμως να πέρασε την ημέρα του ο 4χρονος
πρίγκιπας Λούις στο παλάτι περιμένοντας
να γυρίσουν τα αδέρφια του και οι γονείς
τους; Οι χρήστες του Twitter έχουν
την δική τους απάντηση, αστειευόμενοι
για το τι καραγκιοζιλίκια θα μπορούσε
να είχε κάνει ο μικρός πρίγκιπας ενώ
ήταν «μόνος στο σπίτι», με πολλούς να
αστειεύονται επίσης πως ο «πραγματικός
λόγος» που ο Λούις δεν πήγε στην κηδεία
της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν λόγω της
«μεγάλης πιθανότητας χάους» που θα
προκαλούσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια απλή αναζήτηση στο Twitter, μπορεί να βρει κανείς απίστευτες αναρτήσεις για τον 4χρονο γιο της Κέιτ Μίντλετον. Ένα meme τον τοποθετεί στην αφίσα της κλασικής ταινίας «Μόνος στο Σπίτι» στη θέση του Μακόλεϊ Κάλκιν, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που μοιράστηκαν memes με τον Κέβιν, τον ήρωα της ταινίας να τρέχει μέσα στο σπίτι, υπό την λεζάντα: «Και τώρα πάμε ζωντανά στον πρίγκιπα Λούις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ».

Άλλοι πάλι σκέφτηκαν τα «συντρίμμια» που θα έχει αφήσει πίσω του ο νεαρός πρίγκιπας, ενώ ορισμένοι σκέφτηκαν ακόμη και το τι μπορεί να περνάει η νταντά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς πήρε ο πρίγκιπας Λούις τον θάνατο της προγιαγιάς του

Πάντως, η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον, η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες πώς αντιμετωπίζει ο Λούις τον θάνατο της προγιαγιάς του, της βασίλισσας Ελισάβετ. Μιλώντας στον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας σε μια δεξίωση που δόθηκε για τους αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας πριν από την κηδεία της βασίλισσας, η Κέιτ εξήγησε πως ο 4χρονος γιος της κάνει πολλές ερωτήσεις και δυσκολεύεται να καταλάβει τι έχει συμβεί και τι σημαίνει ο θάνατός της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις ερωτήσεις του αφορά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο κάστρο Μπαλμόραλ και εάν θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν κάποια παιχνίδια ακόμη κι αν η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα είναι εκεί» όπως αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον.

«Αρχηγός» η πριγκίπισσα Σάρλοτ στην κηδεία της βασίλισσας

Όσο για τα αδέρφια του, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και συμπεριφέρθηκαν άψογα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Τα πριγκιπόπουλα ήταν μεταξύ των 2.000 προσκεκλημένων στην επίσημη κηδεία της και τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ακολούθησαν το φέρετρο της βασίλισσας στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μία φορά, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, όταν ο φακός την «έπιασε» κάποια στιγμή να δίνει εντολές στον μεγαλύτερο αδερφό της και να του υπαγορεύει πότε να υποκλιθεί.


Πηγή