Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Δεσποινίς ετών 12 η Χάρπερ Μπέκαμ -Εφθασε σε ύψος την Βικτόρια, χλιδάτο πάρτι γενεθλίων στα Prada [εικόνες]

Μικρή δεσποινίς η κόρη των Μπέκαμ, η Χάρπερ η οποία κλείνει τα 12 της χρόνια και το γιόρτασε με μια χλιδάτη έξοδο με τους γονείς της στο καφέ Prada των Harrods.

Την έξοδο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της νεαρής Μπέκαμ πόσταρε η μητέρα της Βικτόρια. Η Χάρπερ μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε μικρή δεσποινίς. Φορούσε μάλιστα ένα φόρεμα από τη σειρά ρούχων της μητέρας της ενώ κρατούσε μια Prada τσάντα, ενδεχομένως το δώρο που έλαβε από τους γονείς της για την περίσταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα του πάρτι της νεαρής δεσποινίς Μπέκαμ ήταν τα… Prada, στο καφέ του οποίου στα Harrods έγινε το οικογενειακό πάρτι.

Στην έξοδο για τα γενέθλια της Χάρπερ Μπέκαμ, η οποία κλείνει τα 12 της στις 11 Ιουλίου, ήταν και τα δύο αδέλφια της Ρομέο και Κρουζ και φυσικά ο περήφανος πατέρας Ντέιβιντ Μπέκαμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επέτειος γάμου των Μπέκαμ

Πριν από λίγες ημέρες Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου και απόλαυσαν ένα δείπνο με τα παιδιά τους. Και φυσικά και σε αυτή την περίσταση μοιράστηκαν φωτογραφίες τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Μπρούκλιν, 24 ετών, τον Ρομέο 20 ετών, τον Κρουζ 18 ετών και την Χάρπερ 12 ετών. Και από τις δύο γιορτές, τα γενέθλια της Χάρπερ και την επέτειο γάμου του ζεύγους απουσίαζε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Μπρούκλιν Μπέκαμ ο οποίος ζει στις ΗΠΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή