Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Δε βρισκόμαστε σήμερα με τον Αλέξανδρο Ρήγα, δε μιλάμε»

Υπήρξαν στενοί συνεργάτες για πολλά χρόνια, χαρίζοντας στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο πολλές επιτυχίας. Με τα χρόνια, όμως, απομακρύνθηκαν και σήμερα δεν έχουν καμία επαφή. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου.

Μάλιστα, ο τελευταίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με το Ρήγα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Με τον Αλέξανδρο έχουμε γράψει 30-60 ώρες σερί και πολύ βασανιστικά. Η διακοπή της σχέσης μας που μάλλον είναι μόνιμη πια είχε να κάνει με αυτή την κόπωση που ζήσαμε και οι δύο. Ο ένας βλέπει τον άλλον και θυμάται τι διαολεμένη κούραση περάσαμε. Δεν βρισκόμαστε σήμερα, δεν μιλάμε, έχει και αυτός τα δικά του», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μου λείπει σε πολλές στιγμές. Δεν είναι κάλεσμα ούτε πρόσκληση για να τα ξαναβρούμε γιατί νομίζω είναι πια άλλοι οι δρόμοι. Στους “Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη” περάσαμε πιο ωραία απ’ όλες τις άλλες δουλειές μας. Ο Γιάννης Λάτσιος μας είπε να το κάνουμε καθημερινό, εμείς αντιδράσαμε και δυστυχώς δεν τον ακούσαμε».

localStorage.clear();


Πηγή