Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Δημήτρης από το MasterChef 4: Έχω πει στη Μαρία να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σα να πηγαίνει σε γάμο

Δημήτρης από το MasterChef 4: Έχω πει στη Μαρία να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σα να πηγαίνει σε γάμο

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του MasterChef 4, Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης και μεταξύ άλλων απάντησαν στην συμπαίκτρια τους Μάρλεν Γρυντάκη και μίλησαν και για τη σχέση τους.

Ο Δημήτρης Μπέλλος, δεν παρέλειψε να τονίσει τι συμβουλή δίνει στην αγαπημένη του.

«Έχω γνωρίσει τους γονείς της Μαρίας» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος και εξομολογήθηκε πως: «Της έχω πει να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σαν να πηγαίνει σε γάμο ή σαν να πηγαίνει για καφέ στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην Αθήνα».

Το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν την σχέση τους για να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 4.

Απαντώντας στις δηλώσεις της Μάρλεν Γρυντάκη πως ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν… μελλισούλος και τριγύριζε όλες τις μελισσούλες του σπιτιού, ο παίκτης είπε: «Άλλο να είμαι φιλικός και να κάνουμε χαβαλέ και άλλο να κολλάω σε όλες, υπάρχει μεγάλη διαφορά».

Σχετικά με την σχέση τους και τα σχόλια που είχαν ακουστεί, πως η Μαρία Μπέη «τραβάει από τη μύτη» τον σύντροφο της, η πρώην παίκτρια σχολίασε: «Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου ρωτάει απλά αν με προσέχει. Ο Δημήτρης δεν μιλούσε στο MasterChef. Ήμουν εγώ που μιλούσα και όταν πηγαίναμε σπίτι μου κρατούσε μούτρα και γκρίνιαζε. Οπότε βγήκε αυτό, ότι η Μαρία προσπαθεί να επιβληθεί στον Δημήτρη και ότι γκρινιάζω όλη την ώρα. Ένα 22χρονο δεν μπορεί να σέρνει από τη μύτη έναν 30χρονο».

Τι απαντά όμως η Μαρία Μπέη σε όσους αναφέρουν πως ασχολείται υπερβολικά με την εμφάνιση της και πως έπρεπε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM και όχι στο MasterChef; «Είμαι πολύ κοντή για να πάω στο GNTM» απαντά με χιούμορ.


Πηγή