Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν αποσωληνώθηκε ακόμη -«Σε λίγες ημέρες θα βγει να σας τα πει ο ίδιος», λέει η αδελφή του

Νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη, μετέφερε η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, με τους γιατρούς του να προχωρούν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευχάριστα είναι,
πάντως, τα όσα μετέφερε η αδελφή του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπή, η
οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά».

Δημήτρης Κόκοτας: «Όλα πάνε καλύτερα», είπε η αδελφή του τραγουδιστή

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο αν οι θεράποντες γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία στον Δημήτρη Κόκοτα, η αδελφή του ανέφερε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα, αυτή τη στιγμή, περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στο τέλος του περασμένου μήνα, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά της διάρκειας της πρόβας του για το J2US.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται έκτοτε σε ΜΕΘ, με τους γιατρούς του και τους οικείους του να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.


Πηγή