Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Δημήτρης Σταρόβας: Ο κάθε καραγκιόζης διαμορφώνει συνειδήσεις

Δημήτρης Σταρόβας: Ο κάθε καραγκιόζης διαμορφώνει συνειδήσεις

Δημήτρης Σταρόβας και Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλον, καλεσμένοι και οι δυο στην εκπομπής της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης». Οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο «καυτό» θέμα των social media και στο γεγονός ότι ο κάθε ένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του ελαφρά την καρδία.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Ήθελα να το κουβεντιάσουμε. Δεν είμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος. Ακολουθούμε την τεχνολογία. Όμως προκύπτει ένα σοβαρό θέμα με την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Έχει λόγο ο καθένας φτιάχνοντας ένα κανάλι, προφίλ και δεν ξέρεις ποιος είναι. Το θέμα μου είναι ότι ενώ οφείλω να παρακολουθώ την εξέλιξη, υπάρχουν τύποι που μπορεί να έχουν μισό εκατομμύριο followers. Είναι οι τίποτες και έχουν λόγο. Επηρεάζεται ο κόσμος βλέποντας κάτι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι πραγματικότητα».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο για να μπορεί ο καθένας να βρει το δίκιο του με τον Δημήτρη Σταρόβα να συμπληρώνει: «Μήπως πρέπει να είμαστε πιο εκπαιδευμένοι; Ώστε ο κάθε καραγκιόζης να μην διαμορφώνει συνειδήσεις».


Πηγή