Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Δημοπρατείται η ομπρέλα με την οποία η Spears χτύπησε φωτογράφο

Σε δημοπρασία βγαίνει η ομπρέλα με την οποία η Britney Spears επιτέθηκε σε ένα παπαράτσι. Ήταν το 2007 όταν η τραγουδίστρια της ποπ κατέρρευσε και επιτέθηκε με την ομπρέλα σε έναν φωτογράφο που προσπάθησε να απαθανατίσει τη σκηνή.

Δέκα χρόνια μετά, ο φωτογράφος Daniel Ramos δήλωσε ότι θα δημοπρατήσει την πράσινη ομπρέλα και τα μισά χρήματα από τα έσοδα της πώλησης, θα τα δωρίσει σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η 35χρονη ποπ σταρ.

Η Spears μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τη δημοπρασία της ομπρέλας από τον φωτογράφο.

Το 2007 ήταν η χρονιά που η τραγουδίστρια είχε προβλήματα με τον τότε εν διαστάσει σύζυγό της Kevin Federline, είχε ξυρίσει το κεφάλι της σε κομμωτήριο του Λος Άντζελες και όταν βρέθηκε σε ένα βενζινάδικο περικυκλώθηκε από φωτογράφους. Τότε, σήκωσε την πράσινη ομπρέλα και επιτέθηκε με αυτήν στον Ramos φωνάζοντας: «γ…».

Η ποπ τραγουδίστρια, στη συνέχεια, πέταξε την ομπρέλα, έτρεξε στο αυτοκίνητό της και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Ένας άλλος φωτογράφος μάζεψε την ομπρέλα και την έδωσε στον Ramos. «Ήταν μία κακή στιγμή της ζωής της. Δυστυχώς συνελήφθη», είχε δηλώσει ο φωτογράφος.

Λίγους μήνες αργότερα, η τραγουδίστρια είχε γράψει στην ιστοσελίδα της: «Ζητώ συγνώμη από τον φωτογράφο για το περιστατικό που έγινε πριν από τέσσερις μήνες με μία ομπρέλα. Προετοίμαζα “το ρόλο για μία ταινία”, στην οποία ο σύζυγός μου δεν θα ήταν παρών… Έτσι, όλα αλλάζουν κατά λάθος. Έχω πάρει όλους μου τους ρόλους πολύ σοβαρά, αλλά για λίγο, παρασύρθηκα».

Τον επόμενο χρόνο, η Spears νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο. Παρά την επιτυχημένη επιστροφή της, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισης στο Λας Βέγκας, τόσο η ίδια όσο και η περιουσία της παραμένουν υπό την εποπτεία του πατέρα της.

Ο Ramos σταμάτησε να δουλεύει ως φωτογράφος από το 2013 και επικεντρώθηκε στην κινηματογράφηση, μετά και από την επίθεση που φέρεται ότι δέχτηκε από τον Kanye West. Ο West κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ramos δυο χρόνια αργότερα.


Πηγή