Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Διάσημες γυναίκες που απέκτησαν παιδιά μετά τα 40

Η μητρότητα άξιζε την αναμονή για αυτές τις σταρ, οι οποίες απέκτησαν τα παιδιά τους είτε κυοφορώντας τα οι ίδιες, είτε μέσω παρένθετης μητρότητας, είτε μέσω υιοθεσίας.

Για τις γυναίκες που λαχταρούν να γίνουν μητέρες, η μητρότητα είναι ευλογία σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής – και όπως έχουν αποδείξει διάσημες μαμάδες όπως η Naomi Campbell, η Hilary Swank, η Gwen Stefani, η Sandra Bullock και άλλες, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως έγραψε η Ναόμι Κάμπελ, η οποία καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της σε ηλικία 53 ετών, στο Instagram το 2023, όταν ανακοίνωσε τα νέα, «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Παρακάτω, ακολουθούν μερικές από τις σταρ που απέκτησαν παιδιά όταν ήταν μεγαλύτερες από 40 ετών.

Ναόμι Κάμπελ

Το σούπερ μόντελ ανακοίνωσε ότι απέκτησε ένα δεύτερο μωρό, έναν γιο, στις 29 Ιουνίου 2023, δύο χρόνια μετά την υποδοχή μιας κόρης με παρόμοιο τρόπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και σε περιβάλλουμε με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου», έγραψε η Ναόμι Κάμπελ στο Instagram.

Ναόμι Κάμπελ
Ναόμι Κάμπελ

Χίλαρι Σουάνκ

Τον Οκτώβριο του 2022, η σταρ του Χόλιγουντ, Χίλαρι Σουάνκ, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι η ίδια και ο σύζυγός της Philip Schneider περίμεναν δίδυμα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 48 ετών τότε, μοιράστηκε τα νέα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Good Morning America.

«Αυτό είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα που θα κάνω είναι να γίνω μαμά», δήλωσε η Σουάνκ. «Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο να μπορώ να μιλάω γι’ αυτό και να το μοιράζομαι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάσημη ηθοποιός υποδέχτηκε δίδυμα, την κόρη της Aya και τον γιο της Ohm, τον Απρίλιο του 2023. «Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι μου (και κορίτσι μου!) άξιζε τον κόπο», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που την απεικονίζει να κρατάει τα νεογέννητα μωρά της στον κάθε ώμο, ενώ κοιτάζει ένα ηλιοβασίλεμα απέναντι από το νερό.

Αλάνις Μορισέτ

Η Alanis Morissette, σε ηλικία 44 ετών, ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη με μια όμορφη ασπρόμαυρη ανάρτηση στο Instagram τον Μάρτιο του 2019.

Μάλιστα, η Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα μέσω ανάρτησής της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία δείχνει την κοιλιά της ενώ ηχογραφούσε μουσική στο σπίτι της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Αύγουστο του 2019, η 45χρονη τότε Morissette και ο σύζυγός της, Mario “Souleye” Treadway, καλωσόρισαν έναν γιο, τον Winter Mercy. «Είναι εδώ. Winter Mercy Morissette-Treadway. #8/8/19», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Alanis Morissette με φουσκωμένη κοιλίτσα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το στούντιο ηχογράφησης του σπιτιού της το 2019
Η Alanis Morissette με φουσκωμένη κοιλίτσα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το στούντιο ηχογράφησης του σπιτιού της το 2019 / Φωτογραφία: Instagram

Μπριγκίτε Νίλσεν

Τον Μάιο του 2018, το μοντέλο από τη Δανία, Brigitte Nielsen, 54 ετών τότε, ανακοίνωσε την πέμπτη εγκυμοσύνη της στο Instagram και το X (πρώην Twitter), επιδεικνύοντας την κοιλιά της με ένα γκρι φόρεμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες. «Η οικογένεια μεγαλώνει», έγραψε η Nielsen στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Mattia Dessi, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2006, υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί – και πέμπτο της Nielsen – την κόρη τους Frida, στις 22 Ιουνίου 2018.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε πανευτυχείς που καλωσορίζουμε την όμορφη κόρη μας στη ζωή μας», δήλωσαν τότε στο PEOPLE οι περήφανοι γονείς, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε 13 γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης πριν η Nielsen φέρει στον κόσμο τη Frida. «Ήταν ένας μακρύς δρόμος και άξιζε τόσο πολύ. Ποτέ δεν ήμασταν πιο ερωτευμένοι».

Η έγκυος Brigitte Nielsen δείχνει την κοιλιά της σε μια φωτογραφία στο Instagram το 2018
Η έγκυος Brigitte Nielsen δείχνει την κοιλιά της σε μια φωτογραφία στο Instagram το 2018

Κριστίν Ντέιβις

Στα 53 της χρόνια, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», Kristin Davis, απέκτησε το δεύτερο παιδί της με υιοθεσία – ένα αγοράκι με το όνομα Wilson – όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Marc Malkin στο Facebook τον Μάιο του 2018. «Τώρα είναι ευλογημένη επί δύο φορές!». έγραψε. «Συγχαρητήρια!».

Η ηθοποιός του And Just Like That έγινε μητέρα μέσω εγχώριας υιοθεσίας το 2011, όταν απέκτησε την κόρη της, Gemma Rose.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kristin Davis
Kristin Davis / Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Ρέιτσελ Βάις

Το 2018, η ηθοποιός του Dead Ringers, Rachel Weisz, 48 ετών τότε, ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Daniel Craig περιμένουν το πρώτο τους παιδί σε συνέντευξή της στους New York Times. «Θα αποκτήσουμε ένα μικρό ανθρωπάκι», είπε. «Ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε. Είναι όλα ένα τέτοιο μυστήριο». Τον Σεπτέμβριο του 2018, φέρεται να υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους, το οποίο προστέθηκε στην οικογένεια, η οποία αποτελούνταν τότε από τον έφηβο γιο της Weisz, Henry, και στην ενήλικη κόρη του Craig, Ella, από προηγούμενες σχέσεις.

Rachel Weisz
Rachel Weisz / Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP

Τζάνετ Τζάκσον

Η ποπ σταρ Τζάνετ Τζάκσον, τότε 50 ετών, απέκτησε στις 3 Ιανουαρίου 2017 το πρώτο της παιδί, τον γιο της Eissa, με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Wissam Al Mana.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζάκσον είχε προκαλέσει για πρώτη φορά φήμες για το μωρό τον Απρίλιο του 2016, όταν ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της Unbreakable για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. «Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε την οικογένειά μας. Οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία», είπε τότε στους θαυμαστές της σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Ο αδελφός της τότε μέλλουσας μητέρας Jermaine Jackson επιβεβαίωσε την είδηση όταν μίλησε για την εγκυμοσύνη τον επόμενο Μάιο.

Λόρα Λίνεϊ

Στα 49 της χρόνια, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Laura Linney και ο σύζυγός της, Marc Schauer, καλωσόρισαν αθόρυβα τον γιο τους, Bennett Armistead τον Ιανουάριο του 2014. Δύο χρόνια αργότερα, η ηθοποιός μοιράστηκε τον λόγο για τον οποίο κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λοιπόν, ήμουν μια μεγαλύτερη σε ηλικία μέλλουσα μητέρα και μου είχε πάρει πολύ καιρό να κάνω παιδί», εξήγησε στην παρουσιάστρια Kelly Ripa και τον σύζυγό της, Mark Consuelos, σε ένα επεισόδιο του Live with Kelly τον Ιούνιο του 2016. «Ήθελα να σιγουρευτώ ότι το παιδί μου έφτασε πραγματικά και ήταν ασφαλές και υγιές». Ωστόσο, δήλωσε ότι η διατήρηση του μυστικού δεν ήταν απαραίτητα σκόπιμη: «Απλώς δεν είχα μια πινακίδα που να λέει: “Γεια σας, είμαι έγκυος τώρα”».

Η Linney περιέγραψε τον Bennett ως «αξιολάτρευτο», προσθέτοντας ότι «σου κόβει την ανάσα».

Τζέρι Χάλιγουελ

Στα 44 της χρόνια, η Geri Halliwell γέννησε το δεύτερο παιδί της (και το πρώτο με τον σύζυγό της Christian Horner), τον γιο Montague George Hector, τον Ιανουάριο του 2017. Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα σκίτσο μιας εγκύου γυναίκας με τη λεζάντα «Ο Θεός να ευλογεί τη μητέρα φύση #mamaspice». Ο μικρός Montague ήρθε να κάνει παρέα στη μεγάλη αδελφή Bluebell Madonna, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2006.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Geri Halliwell
Geri Halliwell / Φωτογραφία: Shutterstock

Γκουέν Στεφάνι

Το 2014, σε ηλικία 44 ετών, η τραγουδίστρια Gwen Stefani καλωσόρισε τον τρίτο της γιο, Apollo Bowie, μαζί με τον Kingston και τον Zuma (που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Gavin Rossdale). «Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη που έχω και τους τρεις», δήλωσε η Stefani στο PEOPLE το 2020. «Είναι απλά απίστευτοι».

Η Gwen Stefani κρατά τον γιο της Apollo στην αγκαλιά της το 2015
Η Gwen Stefani κρατά τον γιο της Apollo στην αγκαλιά της το 2015 / Φωτογραφία: Instagram

Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ υποδέχτηκε τον γιο της, Λούις, με υιοθεσία το 2010 σε ηλικία 45 ετών- πέντε χρόνια αργότερα, η κόρη της, Λάιλα έγινε μέλος της οικογένειας κι αυτή μέσω υιοθεσίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν κοιτάζω τη Laila, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι έπρεπε να είναι εδώ”, δήλωσε η ηθοποιός στο PEOPLE στο εξώφυλλο της 14ης Δεκεμβρίου 2015, το οποίο σύστησε στον κόσμο το νέο της μέλος. «Μπορώ να σας πω απολύτως, τα ακριβώς σωστά παιδιά ήρθαν σε μένα την ακριβώς σωστή στιγμή».

Σάντρα Μπούλοκ
Σάντρα Μπούλοκ

Μάρσια Κρος

Τα δίδυμα Eden και Savannah έδωσαν διπλή χαρά στην ηθοποιό των «Νοικοκυρών σε Απόγνωση» (Desperate Housewives) Marcia Cross, όταν τα γέννησε το 2007 σε ηλικία 44 ετών. «Φοβόμουν περισσότερο να αποκτήσω κορίτσια – πιθανότατα από το γεγονός ότι είχα υπάρξει ένα», δήλωσε τότε στο PEOPLE. «Τώρα είμαι απλά ενθουσιασμένη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο στενό από τον γυναικείο δεσμό»”.

Marcia Cross
Marcia Cross / Φωτογραφία: Shutterstock

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νταϊάν Κίτον

Το 1996, σε ηλικία 50 ετών, η Diane Keaton απέκτησε την κόρη της, Dexter, με υιοθεσία, ενώ το 2001 ακολούθησε ο γιος της, Duke. «Πριν από τα παιδιά, αν ανησυχούσα, ήταν μόνο για τον εαυτό μου», ανέφερε το 2005 η ηθοποιός στο περιοδικό Life. «Αλλά το μόνο που κάνεις είναι να ανησυχείς ως γονιός».

Νταϊάν Κίτον
Νταϊάν Κίτον

Άντζελα Μπάσετ

Μετά από χρόνια αγώνων γονιμότητας, η Angela Bassett στράφηκε σε παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει τα δίδυμα Bronwyn Golden και Slater Josiah. Και μετά τον ερχομό τους στις 27 Ιανουαρίου 2006, η 47χρονη τότε γυναίκα δεν ήταν διατεθειμένη να φύγει από το πλευρό τους. «Υπήρχαν τόσες πολλές προσφορές για να πάω σε αυτό και σε εκείνο το πάρτι», δήλωσε η ηθοποιός στο PEOPLE σε ένα τεύχος του 2006. «Ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό να κάθομαι και να ατενίζω τα δύο μικρά μου αστέρια».

Τον Φεβρουάριο του 2024, η Bassett αναπολούσε την αγαπημένη της φωτογραφία με τα δίδυμα, η οποία έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο της στο ίδιο τεύχος του περιοδικού PEOPLE. «Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία και στην πραγματικότητα βρίσκεται στο σαλόνι μου πάνω στο πιάνο», δήλωσε η ηθοποιός του Black Panther για τη φωτογραφία, η οποία δείχνει την Bassett να κάθεται δίπλα στον σύζυγό της, Courtney B. Vance, και τα μικρά τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σέριλ Κρόου

Αν και η τραγουδίστρια του «If It Makes You Happy» Sheryl Crow, στα 45 της, απέκτησε τον γιο της, Wyatt Steven με υιοθεσία όταν ήταν μόλις 2 εβδομάδων, του πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσει τις διάσημες μελωδίες της μαμάς. «Θέλω να του τραγουδήσω, αλλά αντιδρά σαν: ‘Μαμά, όχι! Τελειώσαμε! Τελειώσαμε!» δήλωσε η ίδια στο PEOPLE το 2009.

Το 2010, στην οικογένεια προστέθηκε μέσω υιοθεσίας και ο γιος της, Levi James.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή