Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Διάσημες που συγχώρησαν την απιστία

Ήταν πριν δύο μήνες, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο απιστίας με πρωταγωνιστή τον Tristan Thompson.

Ο σύντροφος της Khloe Kardashian «συνελήφθη» σε ερωτικές περιπτύξεις με μελαχρινή καλλονή, λίγες ημέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η ριάλιτι σταρ γέννησε νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία και όλος ο πλανήτης (λέμε τώρα) περίμενε ποια θα είναι η απόφασή της, σχετικά με το σκάνδαλο.

Η Khloe Kardashian, όλο αυτό τον καιρό τήρησε σιγή ιχθύος, επιλέγοντας να ασχοληθεί με το μεγάλωμα της νεογέννητης κόρης της. Παράλληλα, προσπαθούσε να μαζέψει τα αμάζευτα και τα κομμάτια της και ναι, να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον πατέρα του παιδιού της. Η απόφασή της, όμως, να συγχωρήσει την απιστία του συντρόφου της, όσο δύσκολη και αν ήταν, δεν άρεσε στις νεαρές φαν της, που έσπευσαν να τη σχολιάσουν αρνητικά. Αλλά είτε διαφωνούν μαζί της, είτε όχι, η απόφασή της είναι αυτή.

Κι εδώ, που τα λέμε, δεν είναι η μόνη σταρ, που επιλέγει να συγχωρήσει μία απιστία και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο ή τη σχέση της. Το έχουν κάνει και άλλες διάσημες κυρίες, που σε άλλες βγήκε και σε άλλες όχι. Δείτε, ποιες είναι αυτές.

ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ

Το 2015, το Χόλιγουντ έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν μαθεύτηκε ότι ο Ben Affleck απάτησε την Jennifer Garner με τη νταντά. Η ηθοποιός τα έβαλε κάτω κι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της, λόγω των τριών παιδιών της. Ωστόσο, το γυαλί είχε «σπάσει» και λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να χωρίσουν, οριστικά. Πάντως, οι σχέσεις τους σήμερα είναι παραπάνω από άψογες.

AP_18119148964367

Τι να πει κανείς για την περίπτωση της Beyonce. Οι φήμες για απιστίες του Jay Z έδιναν κι έπαιρναν κατά καιρούς, ενώ πριν λίγο καιρό και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν πιστός στο γάμο του. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια τον συγχωρούσε κάθε φορά και σήμερα παραμένουν ενωμένοι κι ερωτευμένοι, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

AP_18139621737284

Και ο David Beckham δεν υπήρξε πρότυπο αφοσίωσης στο γάμο του. Μάλιστα, το 2004, η νταντά των παιδιών είχε αποκαλύψει ότι είχαν σχέση. Ο ίδιος, τότε, την είχε διαψεύσει, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Ούτε η Victoria Beckham, η οποία, όμως, αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία. Μάλιστα, λίγα χρόνια αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν για εκείνη, η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της. Έκτοτε, συχνά κυκλοφορούν φήμες για απιστίες του David, αλλά ο γάμος τους καλά κρατεί, κόντρα στα δημοσιεύματα.

AP_99081701647

Ήταν το 1995, όταν ο Hugh Grant πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις στο αυτοκίνητο με μία ιερόδουλη. Το σκάνδαλο μεγάλο, αφού τότε ήταν αρραβωνιασμένος με την Elizabeth Hurley. Κι ενώ, όλοι περίμεναν ότι θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, εκείνη αποφάσισε να τον συγχωρήσει. Έμειναν μαζί άλλα 5 χρόνια, για να χωρίσουν φιλικά.

AP_761577300263

Το 2006, η Tori Spelling παντρεύτηκε τον Dean McDermott, για τα μάτια του οποίου είχε χωρίσει, πριν έναν χρόνο τον σύζυγό της. Ωστόσο, ο νέος σύζυγος αποδείχτηκε άτακτος και μάλιστα λίγο μετά το γάμο τους, την απάτησε με μία άλλη γυναίκα. Και παρόλες τις προβλέψεις και τα στοιχήματα, το ζευγάρι όχι μόνο δεν χώρισε, αλλά παραμένει παντρεμένο, έχοντας αποκτήσει 5 παιδιά. Αν και ο γάμος τους τελευταία περνάει σοβαρή κρίση.

AP_18128085739638

Προτού καν συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης και ο Alex Rodriguez φέρεται να απάτησε την Jennifer Lopez. Ήταν αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρώην σταρ των New York Yankee έστελνε ερωτικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του. Αυτά έφτασαν στα χέρια της J.Lo, η οποία έγινε έξαλλη. Εκείνος της ζήτησε ταπεινά συγνώμη, εκείνη το σκέφτηκε ξανά και ξανά και την έκανε αποδεκτή. Αλήθεια ή ψέματα τα δημοσιεύματα, σημασία έχει ότι το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί.

localStorage.clear();


Πηγή