Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Διάσημος game streamer διαγνώστηκε με καρκίνο – Μόλις 32 ετών, πώς το ανακάλυψε

Ο διάσημος Αμερικανός game streamer «Ninja» μόλις αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Τάιλερ Μπέβινς έγινε διάσημος παίζοντας το βιντεοπαιχνίδι Fortnite για τα εκατομμύρια των θεατών που παρακολουθούν τα streams του. Γνωστός για τα μπλε μαλλιά του, είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες και γνωστές προσωπικότητες στον κόσμο του streaming βιντεοπαιχνιδιών σε πλατφόρμες όπως το Twitch και το YouTube.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάγνωση του διάσημου παίκτη με καρκίνο

Όμως, σε πρόσφατη ανάρτησή του στο X, θέλησε να ενημερώσει τους 19 εκατομμύρια ακολούθους του πως κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου ραντεβού για έλεγχο στον δερματολόγο του, ανακάλυψε πως μία ελιά που αφαιρέθηκε από το πόδι του ήταν καρκινική.

«Υπήρχε μια ελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν για να είναι προσεκτικοί» έγραψε στην ανάρτηση. «Αποδείχθηκε πως είναι μελάνωμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως το προλάβαμε σε πρώιμο στάδιο».

«Υπήρχε ένα δεύτερο σκούρο σημείο κοντά στην ελιά, το οποίο έχει επίσης υποβληθεί σε βιοψία, είπε, και πως οι γιατροί «αφαίρεσαν μια μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα με την ελπίδα ότι κάτω από το μικροσκόπιο θα δουν καθαρές μη μελανωματικές άκρες και θα ξέρουμε ότι το έχουμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

‘Ενας από τους διασημότερους game streamers του κόσμου

Ο game streamer προέτρεψε επίσης τους οπαδούς του να κάνουν συχνά έλεγχο στο δέρμα τους. «Είμαι ευγνώμων που έχω την ελπίδα ότι ο βρήκα νωρίς, αλλά σας παρακαλώ, να κάνετε τακτικά ελέγχους» είπε.

Ο Μπλέβις, οι οποίος είναι streamer για περισσότερο από μια δεκαετία, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον χώρο των esports και του gaming. Έχει 19 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitch, όπου παίζει συχνά τίτλους όπως το Fortnite.

Έγινε τόσο πολύ συνώνυμος με το Fortnite που, η Epic Games, η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, κυκλοφόρησε τελικά ένα «δέρμα» Ninja, το οποίο οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν για να μοιάζουν με τον Μπλέβινς όταν παίζουν το παιχνίδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή