Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Διέρρευσαν προσχέδια του νυφικού της Μέγκαν Μαρκλ

Στις 19 Μαΐου 2018, ημέρα Παρασκευή, στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor Castle, θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ότι το ζευγάρι επιθυμεί αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή.

Η Ισραηλινή σχεδιάστρια Inbal Dror φαίνεται ότι είναι η επικρατέστερη για τον σχεδιασμό του νυφικού της Mέγκαν Μαρκλ και μάλιστα με δήλωση επιβεβαιώθηκε η προσέγγιση που έγινε στη σχεδιάστρια από το παλάτι.

Το TMZ διέρρευσε προσχέδια του νυφικού φορέματος, που αποκαλύπτουν ότι -αν κλείσει η συμφωνία μεταξύ παλατιού και οίκου μόδας- η Μέγκαν θα φορέσει μια άκρως θηλυκή δημιουργία, ένα νυφικό που θα αγκαλιάζει την σιλουέτα της και θα έχει μακριά μανίκια.

Τα σέξι σχέδια του οίκου απέχουν πολύ από τα συμβατικά φορέματα των βασιλικών γάμων. Ο οίκος μόδας με έδρα το Τελ Αβίβ, είναι γνωστός στους κύκλους της μόδας για τα τολμηρά και αισθησιακά χειροποίητα ρούχα του. Μάλιστα μερικά από αυτά έχουν τόσο αβυσαλέο ντεκολτέ που φτάνει μέχρι τη μέση της νύφης.

vfool2mt

«Λάβαμε αίτημα από την βασιλική οικογένεια για να στείλουμε ένα προσχέδιο. Δυστυχώς είναι μυστικό και δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο» δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου μόδας.

gccbh1rl

localStorage.clear();


Πηγή