Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Διασημότητες που τους πέταξαν έξω από το αεροπλάνο

Το ότι είναι διάσημοι και πλούσιοι δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πασίγνωστων καλλιτεχνών, μοντέλων και γενικότερα σελέμπριτι που βρέθηκαν εκτός αεροπλάνου άλλοι λόγω της συμπεριφοράς τους και άλλοι λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονταν.

Πάμε να δούμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις…

Τάρα Ριντ

Η φασαρία που προκάλεσε η Τάρα Ριντ με αφορμή το που θα μπει ο σκύλος της κατά τη διάρκεια πτήσης της Delta την οδήγησε εκτός αεροπλάνου. Εκείνη ξεκίνησε καυγά ισχυριζόμενη ότι η αεροσυνοδός της είπε να τοποθετήσει το ζώο με το κουτί του στον αποθηκευτικό χώρο πάνω από τη θέση της. Η ηθοποιός αντέδρασε λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς το ζώο δεν θα μπορεί να αναπνεύσει εκεί μέσα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη που λέει ότι η αεροσυνοδός είπε στη γνωστή ηθοποιό να τοποθετήσει το κουτί μεταφοράς του σκύλου της στον αποθηκευτικό χώρο και να κρατήσει το ζώο στα πόδια της. Εκείνη συνέχισε να είναι εριστική, με αποτέλεσμα η εταιρεία να τη θέσει εκτός πτήσης.

Κάντι Μπάρρα

Το 2016 η τραγουδοποιός Κάντι Μπάρρα και ο σύζυγός της Τον Τάκερ υποχρεώθηκαν να αφήσουν το αεροπλάνο της Hawaiian Airlines για αδιευκρίνιστο λόγο.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο instagram είχε γράψει: «Η Hawaiian Airlines μόλις μας πέταξε έξω χωρίς να υπάρχει λόγος. Ήταν τόσο τρελό και αυθαίρετο! Καθόμασταν στις θέσεις μας και ο ελεγκτής εισιτηρίων ήρθε και μου ζήτησε να δει το εισιτήριό μου γιατί δεν εμφανιζόταν στο σύστημά τους. Ποτέ δεν μου το επέστρεψε και το αεροπλάνο άρχισε να κινείται. Ρώτησα τον αεροσυνοδό για το εισιτήριό μου και του είπα πως χρειαζόμουν το εισιτήριο παραλαβής αποσκευών σε περίπτωση που οι βαλίτσες μου δεν ταξίδευαν. Το επόμενο πράγμα ήταν να έρθει στο αεροπλάνο αυτή η κυρία και να πει σε μένα και στον Τοντ να βγούμε από το αεροπλάνο γιατί προκαλέσαμε κάποιο είδος αναστάτωσης… Αλήθεια;;;». Η αεροπορική εταιρεία απολογήθηκε στο ζευγάρι, αλλά επέμεινε πως κάποιος είχε απαιτήσει την απομάκρυνσή της.

Κέιτ Μος

Το 2015 άφησαν εκτός πτήσης το διάσημο μοντέλο καθώς προκάλεσε αναταραχή όταν αρνήθηκαν να της δώσουν αλκοόλ. Βγαίνοντας από το αεροπλάνο μάλιστα δεν δίστασε να «στολίσει» τον πιλότο…

Τζόναθαν Ρις Μέγιερς

Ο 41χρονος Ιρλανδός ηθοποιός έχει πλούσιο ιστορικό, καθώς για διάφορους λόγους έχει βρεθεί τρεις φορές εκτός αεροπλάνου.

Το 2010 λόγω επιθετικής συμπεριφοράς προσπαθώντας να επιβιβαστεί στην πρώτη θέση της United Airlines, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος και να τιμωρηθεί από την εταιρεία. Η δεύτερη ήταν το 2017 όταν συνελήφθη από την ασφάλεια του αεροδρομίου του Δουβλίνου καθώς περιφερόταν μεθυσμένος και η τρίτη, τον Ιούλιο του 2018 όταν συνελήφθη γιατί προκάλεσε ένα μικρό χαμό όντας μεθυσμένος στο αεροπλάνο ζητώντας αλκοόλ, προσπαθώντας να καπνίσει και βάζοντας τις φωνές στη σύζυγό του.

Κόρτνεϊ Λαβ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός βρέθηκε σε δύσκολη θέση το 2003, στο αεροδρόμιο του Heathrow, όταν αρνήθηκε να δέσει τη ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να την πετάξουν έξω από το αεροπλάνο και να τεθεί υπό κράτηση.

Κρίστιαν Σλέιτερ

Στις αποσκευές του ηθοποιού εντοπίστηκε ένα όπλο για το οποίο δεν είχε άδεια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να υποχρεωθεί να προσφέρει κοινωνική υπηρεσία για το περιστατικό.

Άλεκ Μπάλντουιν

Το 2011 ο Αμερικανός ηθοποιός υποχρεώθηκε να βγει από το αεροπλάνο καθώς αγνόησε τις επισημάνσεις του πληρώματος και συνέχισε να παίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι την ώρα που το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για απογείωση.

Σέλμα Μπλερ

Το 2016 κατά τη διάρκεια μιας πτήσης η Αμερικανίδα ηθοποιός άρχισε να κλαίει για έναν άγνωστο άνδρα λέγοντας πως τον φοβάται. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε κλήθηκαν οι διασώστες για να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της ήταν απόρροια του συνδυασμού αλκοόλ και χαπιών.

Μπλακ Τσάινα

Το 30χρονο μοντέλο τέθηκε υπό κράτηση έπειτα από καυγά που είχε με αεροσυνοδό. Όταν οι αρχές έψαξαν την τσάντα της εντόπισαν χάπια έκσταση, με αποτέλεσμα ο τότε σύντροφός της, Ρομπ Καρντάσιαν να οδηγήσει από την Καλιφόρνια στο Τέξας για να πληρώσει την εγγύηση και να τη βγάλει από τη φυλακή.

Ντέιβιντ Χέισελχοφ

Το 2006 η British Airways δεν επέτρεψε στον «Μάικλ Νάιτ» να επιβιβαστεί στην πτήση του λόγω μέθης. Ήταν 7 το πρωί…

Φέργκι

Στην εποχή που οι «Black Eyed Peas» ήταν στα φόρτε τους, η σέξι Φέργκι το παρατράβηξε, καθώς επιχείρησε να μπει μεθυσμένη και παραπατώντας στο αεροπλάνο, πράγμα που δεν συνέβη, καθώς δεν της το επέτρεψαν οι άνθρωποι της πτήσης…

Τζος Ντουχάμελ

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην μοντέλο βρέθηκε εκτός αεροπλάνου το 2010 γιατί αρνήθηκε να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Αμάντα Μπάινς

Το 2013 η γνωστή ηθοποιός ήθελε να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ, αλλά δεν είχε μαζί της την ταυτότητα. Η λύση που βρήκε; Είπε στον πιλότο να την ψάξει στο Google. Φυσικά και δεν της επέτρεψαν να πετάξει…

Κέβιν Σμιθ

Η περίπτωση του Αμερικανού ηθοποιού είναι ιδιάζουσα. Το 2010 αναγκάστηκε να βγει από το αεροπλάνο καθώς όπως του είπαν ήταν πολύ βαρύς για να πετάξει!

Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ

Το 2011 ο τραγουδιστής, στιχουργός και κιθαρίστας των Green Day βρισκόταν στο αεροπλάνο όταν μια αεροσυνοδός του είπε πως πρέπει να ανεβάσει το παντελόνι του που είχε κρεμάσει, ειδάλλως θα πρέπει να αποχωρήσει από το αεροπλάνο. Εκείνος αρνήθηκε και έτσι πήρε την επόμενη πτήση.

Snoop Dogg

Το 2006 ο Αμερικανός rapper και ηθοποιός και η παρέα του επιχείρησαν να μπουν σε αίθουσα VIP αεροδρομίου, αλλά δεν τους επετράπη με αποτέλεσμα να εκνευριστούν και να αρχίσουν να γρονθοκοπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, να καταστρέφουν μπουκάλια με ποτά από τα duty-free και να τραυματίσουν έναν αστυνομικό. Η παρέα του συνελήφθη, αλλά ο Snoop Dogg τη γλίτωσε καθώς δεν αντιμετώπισε κατηγορίες.

Ναόμι Κάμπελ

Το 2008 μέλη του πληρώματος μιας πτήσης γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της «μαύρης γαζέλας» της πασαρέλας μόλις εκείνη ανακάλυψε πως χάθηκαν οι αποσκευές της. Το σούπερ μόντελ των 90s δεν δεχόταν να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο και όταν προσπάθησαν να την απομακρύνουν με βίαιο τρόπο άρχισε να φτύνει και να κλωτσά…

localStorage.clear();


Πηγή