Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Διονύσης Αλέρτας: Έκανα πρόταση γάμου και την πήρα πίσω

Διονύσης Αλέρτας: Έκανα πρόταση γάμου και την πήρα πίσω

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο Διονύσης Αλέρτας και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε με ειλικρίνεια πως έχει φάει πολλές… χυλόπιτες.

«Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι σεφ, και στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Δεν μπορώ να αναφέρω κάποιον γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιον άλλον» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας.

Σε ερώτηση αν έχει ζηλέψει κάποιον, ο Διονύσης Αλέρτας ήταν κατηγορηματικός: «Στην Ελλάδα δεν έχω ζηλέψει κανένα. Βλέπουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση πολλούς που είναι πυροτεχνήματα και μετά εξαφανίζονται».

Σε ποια ηλικία, συνειδητοποίησε ότι θέλει να γίνει pastry chef; «Το είπα στα 20 μου…»

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο κ. Αλέρτας είπε: «Μικρός ήμουν σαν μπάλα, κοντός και χοντρός».

Αναφερόμενος στα τατουάζ του είπε: «Έχω σχεδόν 65 τατουάζ, δεν τα μετράω».

Με ειλικρίνεια, ο Διονύσης Αλέρτης μίλησε και για τις χυλόπιτες που έχει φάει. «Χυλόπιτες έχω φάει ένα σωρό, είναι το χόμπι μου. Έχω ρίξει κιόλας. Έκανα πρόταση γάμου και την πήρα πίσω. Δεν το πιστεύεις εσύ που το λες, δεν το πιστεύει και η άλλη που τη δέχεται» είπε.

Του έχει ζητηθεί από σύντροφο του να μαγνητοσκοπήσουν την ερωτική τους πράξη; «Το να είσαι με τον σύντροφό σου και να τραβήξεις ένα βιντεάκι, μπορεί να γίνει, μπορεί να μη γίνει. Το να το τραβάει κάποιος άλλος είναι το παράξενο. Όταν το δημοσιοποιείς εσύ, είσαι ξεφτίλας» είπε ο Διονύσης Αλέρτας.


Πηγή