Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Διονύσης Αλέρτας: Ένα μήνυμα στο κινητό δεν σημαίνει απιστία

Διονύσης Αλέρτας: Ένα μήνυμα στο κινητό δεν σημαίνει απιστία

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στο πλευρό του Ηλία Μαμαλάκη προετοιμάζει ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας ενώ εξέφρασε και την άποψη του περί απιστίας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης.

«Δεν ξέρω αν θα γίνει τηλεοπτικά αυτό που έχουμε σκεφτεί με τον κύριο Ηλία Μαμαλάκη. Αν γίνει καλώς… Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μόνος μου δεν μπορώ να σταθώ σε μια εκπομπή. Δεν έχω να πω τόσα πολλά πράγματα. Όταν είμαστε με τον κύριο Μαμαλάκη έχουμε άλλη σχέση. Κολλάμε πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων για την συνεργασία που προετοιμάζει με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Διονύσης Αλέρτας εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο αλλά δεν συγκατοικεί με τη σύντροφο του.

«Είμαι ερωτευμένος και είμαι πάρα πολύ καλά προσωπικά αυτή την περίοδο. Αλλά εγώ μένω στο σπίτι μου και μαγειρεύει η μαμά μου» ανέφερε ο Διονύσης Αλέρτας.

Στην συνέχεια μίλησε περί απιστίας. «Δεν με έχουν πιάσει ποτέ να απιστώ. Το μήνυμα στο κινητό δεν πιάνει! Δεν πιάνει, εντάξει. Εκτός κι αν είναι πολύ εξόφθαλμο. Τώρα κάποιο μήνυμα τυχαίο μπορεί να συμβεί, αλλά όχι δεν με έχουν πιάσει. Είμαι τόσο καλός» είπε ο pastry chef.


Πηγή