Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του: Νιώθω ότι με ευνούχισαν

Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του: Νιώθω ότι με ευνούχισαν

Για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους πριν λίγο καιρό και για το σοκ που βίωσαν μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς στο «The 2nght show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Δεν μου έχει φύγει ακόμα, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Είναι σαν ταινία. Ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα σου τύχει εσένα αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα».

Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι με ευνούχισαν. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω: “παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω”».

Και συνέχισε: «Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους με όπλα! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Μέσα στην όλη ταλαιπωρία υπήρχε ένας σεβασμός από αυτούς… Τι να μου πείτε τώρα μετά από όλο αυτό που έζησα».


Πηγή