Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Διονύσης Σχοινάς: «Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές, έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε»

Διονύσης Σχοινάς: «Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές, έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Διονύσης Σχοινάς. Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του και πόσο του στοίχισε και για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια ένοπλων ληστών μέσα στο σπίτι τους.

Μίλησε, ακόμη για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή με την οποία έχουν συμπληρώσει 23 χρόνια παντρεμένοι, αποκαλύπτοντας μάλιστα το μυστικό του πετυχημένου γάμου τους.

Για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του είπε: «Ο αδελφός μου δεν έχει βγει από μέσα μου. Οι άνθρωποι που σκέφτεσαι κάθε μέρα, κάθε δευτερόλεπτο, δεν φεύγουν. Ήμασταν συνέχεια μαζί, ήταν παιδί των λουλουδιών. Τον αγαπούσαν όλοι».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδελφό μου. Είχα και τη δυστυχία… ατυχία να χάσω τον αδελφό μου, ο οποίος ήταν η γκόμενά μου, ο κολλητός μου και πήρε πολύ μεγάλο μέρος του Τόλη ο μικρός».

Για την Καίτη Γαρμπή και την τηλεοπτική πρόταση γάμου που της είχε κάνει την Πρωτοχρονιά του ’97 σε σόου της Ρούλας Κορομηλά, είπε: «Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεοπτικά την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή ούτε τότε. Είχα το δαχτυλίδι εδώ, ούτε ο πατέρας μου το ήξερε, ούτε ο αδελφός μου το ήξερε, δεν το ήξερε κανένας».

Και πρόσθεσε: «Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε. Είμαστε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε. Αν πει ο ένας ότι θέλει να χωρίσουμε, ο άλλος θα σκάσει στα γέλια».

Για να προσθέσει πως το μυστικό του πετυχημένου γάμου της είναι η ελευθερία. Όπως εξήγησε, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Εκείνος μπορεί να βγει με τους φίλους του και η Καίτη με τις φίλες της. Κάνουν διαφορετικά πράγματα μέσα στην ημέρα (ακόμη και αν βρίσκονται και οι δύο το σπίτι) και περιμένουν τη στιγμή που θα είναι μαζί.

Για την περίοδο που εκείνος δεν δούλευε και ήταν στο σπίτι με το παιδί (όπως είπε μεγάλωσε ο ίδιος τον γιο τους Δημήτρης μέχρι τα 4 του χρόνια, επειδή δεν ήθελαν να μεγαλώσει με μία ξένη γυναίκα), ανέφερε: «Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη. Για το οικονομικό πάω και της λέω: “τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση”. Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει “Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί”».

Και πρόσθεσε: «Οι άντρες είμαστε ανώριμοι. Το 70 με 80% είμαστε ανώριμοι. Εγώ τα τελευταία χρόνια έμαθα πώς να φέρομαι σε μία γυναίκα πως πρέπει να κοιτάς τον άλλον πρώτα και μετά τον εαυτό σου. είμαστε παρτάκηδες οι άντρες μικροί. Για το σεξ οι γυναίκες θέλουν πιπίλισμα, εσύ ξύπνησες το πρωί και το θέλεις τώρα. Πρέπει να παίρνουμε οι άνδρες τη ζωή από μικροί στα χέρια μας».

Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μάς δίνουν τις αξίες μας. Βλέπεις ένα παιδί και ξέρεις πώς περνάει μέσα στο σπίτι του. Αν είναι καλά οι γονείς, αν είναι ερωτευμένοι. Υπάρχει καλύτερο για ένα παιδί, από το να βλέπει ερωτευμένους τους γονείς του; Έρχεται ο Δημήτρης, μας παίρνει αγκαλιά και νιώθουμε με την Καίτη πως αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του».


Πηγή