Σάββατο , 18 Μάιος 2024

Δισεκατομμυριούχος παντρεύτηκε την καλλονή σύντροφό του στη Νότια Γαλλία -Τετραήμερο γλέντι με διάσημους καλεσμένους

Ο ιδρυτής του Pretty Little Thing Umar Kamani παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nada Kamani σε μια πολυτελή τελετή αξίας 20 εκατ. λιρών το Σαββατοκύριακο, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να διαρκούν 4 ολόκληρες ημέρες.

Ο 36χρονος CEO του γνωστού fashion brand και το 31χρονο μοντέλο Nada ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε δύο τελετές στη Νότια Γαλλία μετά από μια παραμυθένια πρόταση που έγινε τον Αύγουστο του 2021.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Grand Allée στο πολυτελές ξενοδοχείο και ήταν βγαλμένος από το παραμύθι, καθώς φιλοξένησε ένα πλήθος από διασημότητες και περιλάμβανε μουσικές παραστάσεις από τη Μαράια Κάρεϊ και τον Αντρέα Μποτσέλι.

Ο λαμπερός γάμος και οι καλεσμένοι

Ο Umar και η Nada γιόρτασαν ξανά το Σάββατο με μια παραδοσιακή ινδική τελετή. Ένα λευκό πάρτι για το καλωσόρισμα των καλεσμένων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με ένα χαλαρό μπάρμπεκιου την Κυριακή να τελειώνει την τετραήμερη extragavanza.

Το Σαββατοκύριακο των εορτασμών συγκέντρωσε τους διάσημους φίλους τους, από το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ έως την ηθοποιό Tessa Thompson, τον κωμικό Russell Peters, την τραγουδίστρια Christina Milian, τον αρχισυντάκτη της Vogue Arabia Manuel Arnaut και τον CEO του Red Sea Film Festival Foundation, Mohammed Al Turki.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ναόμι εντυπωσιάστηκε με ένα ροδακινί off shoulder φόρεμα με κορσέ, διαφανή μανίκια και μια κεντημένη φούστα.

Στην τελετή της Παρασκευής, η Nada φαινόταν λαμπερή με ένα φόρεμα Dior σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri, το οποίο είχε μια εντυπωσιακή ουρά και μανίκια με κάπα.

O Umar φαινόταν κομψός καθώς περίμενε κάτω από ένα παραθαλάσσιο κιόσκι με ένα κλασικό σμόκιν Tom Ford 4.300 λιρών και ρολόι Patek Philippe 730.000 λιρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντρέα Μποτσέλι πρόσθεσε μια ρομαντική ατμόσφαιρα καθώς ερμήνευσε ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια του «The Prayer» καθώς η Nada περπατούσε στον διάδρομο ενώ μια ορχήστρα τον συνόδευσε.

Σε μια συνέντευξη στη Vogue Arabia, οι νεόνυμφοι αποκάλυψαν ότι η πρώτη τους συνάντηση στο βωμό την Παρασκευή ήταν από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Nada μοιράστηκε: «Είναι κάτι που κάθε κοριτσάκι ονειρεύεται, αλλά να το κάνει με τέτοιο στυλ, σε τόσο όμορφο περιβάλλον – και φυσικά στον άντρα των ονείρων μου! – ήταν πραγματικά ένα παραμύθι».

Ο Umar πρόσθεσε: «Τι μπορώ να πω; Έμεινα άφωνος όταν είδα τη Nada με αυτό το φόρεμα. Ήταν η πιο συναισθηματική στιγμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι προσέλαβε διοργανωτές εκδηλώσεων Banana Split για να ζωντανέψει τον χώρο των ονείρων τους, συνδυάζοντας έναν λευκό γάμο σε δυτικό στυλ και έναν ινδικό γάμο.

Μετά τη ρομαντική τελετή στο ύπαιθρο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κομψό, παλιομοδίτικο δείπνο πριν από ένα afterparty, το οποίο περιελάμβανε μια ξεχωριστή παράσταση έκπληξη από την Μαράια Κάρεϊ.

Μια εκπληκτική επίδειξη πυροτεχνημάτων φώτισε τον ουρανό και ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς για τους VIP καλεσμένους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια του Umar έχτισε την αυτοκρατορία της μόδας από έναν πάγκο αγοράς στο Μάντσεστερ σε μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων λιρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Instagram


Πηγή