Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Δολοφόνησαν τον πατέρα μου, δηλώνει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

Σοκ προκαλεί η κόρη Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι κάποια μέρα και η ίδια θα έχει την ίδια κατάληξη.

Η 18χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ σπάει τη σιωπή της δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone.

«Είναι προφανές» λέει χαρακτηριστικά «όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν».

Η Πάρις ήταν μόλις 11 όταν ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Όπως γράφει η Daily Mail η Πάρις θέλει δικαιοσύνη. « Σίγουρα θέλω, αλλά είναι παιχνίδι σκακιού. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα».

paris3

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως η ίδια δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στα 14 ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει ενώ έμπλεξε και με ναρκωτικά.

«Δεν θέλω να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ήταν μία κακή εμπειρία και μου ήταν πολύ δύσκολο. Εκείνη τη στιγμή δεν το είπα σε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση, νόμιζα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστό και ότι δεν άξιζε να ζω» λέει χαρακτηριστικά.

paris2

Σε ότι αφορά τον  πατέρα της, σημαντικό είναι πως πιστεύει ότι δολοφονήθηκε, ενώ θεωρεί πως το ίδιο θα κάνουν και σε εκείνη! Μάλιστα, τόνισε πως αυτό το γνωρίζουν τόσο η οικογένεια του τραγουδιστή όσο και οι πραγματικοί του θαυμαστές.

Η Πάρις Τζάκσον εργάζεται σαν μοντέλο ενώ στα άμεσα της σχέδια είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική.


Πηγή