Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Άρχισε να «φουσκώνει» η Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού: «Ίσως για αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται καλοκαίρι»

Η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό για το τέλος του Αυγούστου και να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αλλιώς το φετινό καλοκαίρι είχε και μια δυσάρεστη έκπληξη για εκείνη αφού πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο πεθερός της Σάββας Θεοδωρίδης.

Ετσι λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία και μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου. Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλίου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας. Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας. Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούλιο το 2018 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο μικρότερος γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη και ετεροθαλής αδερφός του συζύγου της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα δύο αδέρφια είχαν άρρηκτους δεσμούς και ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου. Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλιου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας 🙏🏻 Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας ❤️ Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! Καλημέρα🌞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις




Πηγή