Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Έτσι ευχήθηκε η Δούκισσα Νομικού στην Ολυμπία Χοψονίδου για την 6η εγκυμοσύνη

Δούκισσα Νομικού: Η παιδική φωτογραφία στην αγκαλιά του πατέρα της και τα «Χρόνια Πολλά»»

«Χρόνια πολλά» στον πατέρα της με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία ευχήθηκε η Δούκισσα Νομικού.

Με κοτσιδάκια, αλλά και τα καταγάλανα μάτια κάθεται στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπά της, του τραγουδιστή Νίκου Νομικού.

Αυτή η φωτογραφία από τα παλιά ήταν το «δώρο» της παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της.

«Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» γράφει πλάι στη φωτογραφία η Δούκισσα Νομικού και συνεχίζει: «Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές».
«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε σ’ αγαπώ όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, χρόνια σου πολλά» γράφει η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της, που έχασε τον πατέρα του, Σάββα Θεοδωρίδη.

Δείτε την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου ❤️ Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα 🙏🏻 Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά ❤️ #happybirthdaydaddy #daddysgirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις




Πηγή