Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δραματικό ηχητικό μετά το ατύχημα του Ρένερ -Ακούγεται να σφαδάζει

Ένα σοκαριστικό ηχητικό της κλήσης έκτακτης ανάγκης που πραγματοποίησε ο γέιτονας του δημοφιλούς ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ, μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό του μηχάνημα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο Τζέρεμι Ρένερ βογκούσε από τον πόνο στο παρασκήνιο της κλήσης προς την άμεση δράση ύστερα από το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα με τον γείτονά του να λέει ότι «συνθλίφθηκε» από ένα εκχιονιστικό Snowcat.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ηχητικό από την κλήσης έκτακτης ανάγκης, που απέκτησε το αμερικανικό TMZ, ο ηθοποιός αγωνιά και ακούγεται να σφαδάζει καθώς ένας από τους γείτονές του εξηγεί μανιωδώς τα τραύματα του σταρ της σειράς ταινιών της Μάρβελ, οι «Εκδικητές» .

Ο γείτονας λέει στο τηλεφωνικό κέντρο ότι ο Ρένερ ήταν στο έδαφος μπροστά από το σπίτι τους, αφού τον πάτησε και του συνέθλιψε τα πλευρά ένα Snowcat. Ο καλούντας λέει ότι οι αναπνοές του Ρένερ γίνονται όλο και πιο σύντομες και παρακαλεί να έρθει αμέσως βοήθεια.

Ο ήχος καθιστά σαφές ότι ο ηθοποιός χρειαζόταν άμεσα βοήθεια. Ουρλιάζει από την αγωνία του για πάνω από 15 λεπτά, με τον γείτονά του να εξηγεί ότι ο Ρένερ είχε τις αισθήσεις του αλλά «πονούσε πολύ».

Η κλήση του γείτονα στην άμεση δράση για τη διάσωση του Τζέρεμι Ρένερ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αξιωματούχοι της Νεβάδα λένε ότι ο Ρένερ βοηθούσε έναν συγγενή του να βγάλει το αυτοκίνητό του από το βαρύ χιόνι την Πρωτοχρονιά, με τον ηθοποιό να βγαίνει από το εκχιονιστικό του για να συνομιλήσει με το μέλος της οικογένειας όταν το εκχιονιστικό άρχισε να κυλάει. Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο Ρένερ προσπάθησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού, αλλά καταπλακώθηκε από το έπτα τόνων εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο Τζέρεμι Ρένερ μεταφέρθηκε τελικά με αεροδιακομιδή σε τοπικό νοσοκομείο από τον τόπο του ατυχήματος, ο οποίος βρισκόταν σε ιδιωτικό δρόμο σε μια περιοχή καλυμμένη από τόνους χιονιού. Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το κρεβάτι της ΜΕΘ, ενώ έκτοτε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και συνεχίζει την ανάρρωσή του στο σπίτι.


Πηγή