Παρασκευή , 10 Μάιος 2024

Δ. Παπαδήμα: Κάθε οργασμός ήταν σαν να διάβασα ένα ολόκληρο βιβλίο -Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία [βίντεο]

Για τον ερωτισμό που είχε μέσα της, τους οργασμούς που βίωσε, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι ηθοποιοί αλλά και τον πατέρα Αντώνιο μίλησε ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Η κα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, όπου και μίλησε για τον έρωτα, το σεξ, το θέατρο, τους νέους ηθοποιούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τη σχέση της με την εκκλησία, όπου μάλιστα ανέφερε τον πατέρα Αντώνιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παπαδήμα: Κάθε οργασμός για μένα ήταν σαν να διάβασα ένα ολόκληρο βιβλίο -Έχω διαβάσει πολλά βιβλία

«Έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε πολλή γυναίκα, με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν έχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις. Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία. Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα την σχέση μου με τον Γιάννη» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Παπαδήμα: Με πονάει πολύ που οι νέοι ηθοποιοί δεν έχουν ευκαιρίες -Κλίκες βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους

«Αυτό το πράγμα που παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι, ειδικά για τα νέα παιδιά που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια -το λέω και μου έρχεται να κλάψω ειλικρινά- δεν δουλεύει κανένα. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, να είναι αυτές οι κλίκες διαμορφωμένες και να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους, οι οποίοι είναι οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων. Τα παιδιά αυτά δούλευαν γκαρσόνια. Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι. Με πονά πάρα πολύ αυτό. Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το ταλέντο» πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Παπαδήμα: Μούγκα τώρα για τον πατέρα Αντώνιο -Τον φάγανε

Στην ερώτηση «ποια είναι η σχέση με την εκκλησία;» η κα Παπαδήμα απάντησε «σιχαίνομαι τους παππάδες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θεωρώ ότι η θρησκεία είναι ότι χειρότερο για την ανθρωπότητα». «Φέτος το Πάσχα προτείνω στο σταυρό του Κυρίου να έχουμε τον πάτερ Αντώνιο» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «δεν ξέρω τι ακριβώς γινόταν εκεί αλλά το ότι βγάλανε αυτά που βγάλανε και ξαφνικά έχει πέσει μούγκα, τον άνθρωπο τον φάγανε» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα


Πηγή