Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Είμαι έξυπνη, υπερτερώ των άλλων ανθρώπων λόγω της μόρφωσής μου»

Την γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model, όπου ήταν μία από τις υποψήφιες που έκοψαν οι κριτές, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Μάλιστα, είχαν μιλήσει με αρκετά σκληρά λόγια στη νεαρή Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία δεν πτοήθηκε από την κριτική και δήλωσε συμμετοχή στα Καλλιστεία.

Το νεαρό μοντέλο, που σπουδάζει Νομική στην Αμερική, πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Ήθελα από 16 χρονών να κάνω την επέμβαση στο στήθος μου. Πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε πιο πολύ να ασχοληθώ στην Αμερική με το μόντελινγκ. Έκανα αίτηση για να δω τι μπορεί να μου προσφέρει το μόντελινγκ εδώ πέρα. Να δω αν ταιριάζω εγώ σαν Ηρώ εδώ πέρα, να προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές εδώ. Πήγα στα Καλλιστεία για να κερδίσω κάποιο τίτλο. Γιατί από εμπειρία μια χαρά εμπειρία έχω. Πήγα στον Λίβανο και κέρδισα τη δεύτερη θέση που θα κέρδιζα και την πρώτη αν δεν ήμουν μόλις 18. Ήρθα εδώ και ήθελα να πάω και στα Καλλιστεία γιατί το είχα όνειρο από μικρό παιδάκι να δοκιμάσω. Έγινε ό,τι έγινε, αλλά δεν πειράζει, προχωράμε μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις κριτικές που της έχουν ασκήσει, αλλά και τα σχέδια της στο μέλλον είπε: «Οι αρνητικές κριτικές με κάνουν να προχωράω ακόμα πιο μπροστά στη ζωή μου. Γιατί δεν θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη. Πιστεύω ότι λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Πιστεύω ότι και η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά πρέπει να συμπίπτουν και να βαδίζουν μαζί. Και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο. Θέλω να κάνω και το μόντελινγκ. Η μητέρα μου έχει σπουδάσει. Οι γονείς μου είναι επιχειρηματίες και θα ήθελα να ακολουθήσω και τον κλάδο που έχουν επιλέξει οι γονείς μου».

localStorage.clear();


Πηγή