Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Είμαι καταθλιπτικός, κάνω θεραπεία εδώ και χρόνια»

«Είμαι καταθλιπτικός, κάνω θεραπεία εδώ και χρόνια»

Στην κάμερα της εκπομπή Το Πρωινό μίλησε γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και πως τα τελευταία 11 χρόνια, μετά το θάνατο του πατέρα του, επισκέπτεται ειδικό. Ο λόγος για τον Πάνο Καλλίδη.

«Οι καλλιτέχνες πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, στηριζόμαστε πλέον και στην εμφάνιση, όχι μόνο στη φωνή. Δεν ντρέπομαι να πω ότι κάνω μπότοξ κάθε εξάμηνο και σκέφτομαι τώρα να κάνω μια βλεφαροπλαστική», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, όχι την αγάπη, συζούμε και δεν έχουμε παντρευτεί! Σήμερα οι γυναίκες είναι αυτόνομες, έχουν πολλά θέλω και τα κάνουν μόνες τους. Στο σπίτι έχουμε το δικό μου ταμείο κοινό και της Λεάνας ξεχωριστό. Η γυναίκα μου με στηρίζει, στο σπίτι γίνεται χαμός με 3 παιδιά, το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι το μποξ».

Και αναφέρθηκε στη μάχη του με την κατάθλιψη αποκαλύπτοντας ότι επισκέπτεται ειδικό. «Ενώ είμαι πολύ ευχάριστος, στην πραγματικότητα είμαι καταθλιπτικός, κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη εδώ και πολλά χρόνια. Επισκέπτομαι ειδικό 11 χρόνια, από τότε που έχασα τον πατέρα μου. Ο θάνατος του πατέρα μου συνέπεσε με την περίοδο που ήρθα στην Αθήνα και έπρεπε να ανταπεξέλθω στη στεναχώρια και την καινούργια ζωή. Στη αρχή δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα, δεν έκανα σεξ και ο επιχειρηματίας με πήγε στο γιατρό. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, πάντα τα φοβόμουν λόγω της κατάθλιψης και της αρρωστοφοβίας μου».


Πηγή