Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Είναι θλιβερό Δημήτρη μου. Η έφεσή σου προς τη μυθοπλασία είναι γνωστή…»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίασε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ένα αποκλειστικό που αφορούσε την Τζένη Μπαλατσινού και έναν άνδρα με τον οποίο «έχει έρθει πολύ κοντά», όπως τόνισε ο παρουσιαστής. Μάλιστα, παρουσίασε και μία φωτογραφία της παρουσιάστριας, η οποία εθεάθη στη μηχανή ενός άντρα, με τον οποίο δείπνισαν το βράδυ της Κυριακής.

«Όμορφη είναι. Έχει πιάσει τη ζωή από τα κέρατα. Έχει πάρει τα πράγματα στα χέρια της…» έλεγε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όταν η Φαίη Σκορδά φτερνίστηκε, επεσήμανε «Και αλήθεια, λέω».

«Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού και προσέχω τα λόγια μου, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί σε ένα μπαρ. Να πούμε τις πληροφορίες που έχουμε: οι άνθρωποι έχουν έρθει πολύ κοντά. Η φωτογραφία τα λέει όλα», είπε αρχικά ο Ουγγαρέζος.

Και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου. Είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, έχει μούσκουλα, είναι γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα»! Η Φαίη Σκορδά και η Αφροδίτη Γραμμέλη αναρωτήθηκαν αν είναι σίγουρος και μήπως πρόκειται για μία απλή φιλία ή είναι συγγενείς κι εκείνος εξήγησε, ότι το ρεπορτάζ του λέει ότι «έχουν έρθει πολύ κοντά».

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ήρθε η σκληρή απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού, μέσα από τα stories της στο Instagram.

«Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του, όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό χρόνο σου αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς τη μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου #getalife».

localStorage.clear();


Πηγή