Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Είναι τελικά ζευγάρι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι;

Μπορεί να μην είναι επίσημα ζευγάρι αλλά φουντώνουν οι φήμες ότι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι μαζί.

Ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός και το 31χρόνο μοντέλο που κατέθεσε πρόσφατα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, βγήκαν ραντεβού στα κρυφά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Page Six, άτομο που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στο Χόλυγουντ είπε πως «οι άνθρωποι κάνουν εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπραντ δεν βγαίνει με καμία. Τον είδαν δύο φορές μαζί με την Ραταϊκόφσκι».

Το Page Six γράφει ότι δεν είναι σαφές πότε σταμάτησαν οι συναντήσεις μεταξύ Πιτ και Έμιλι, ωστόσο, ο ηθοποιός έχει «θεαθεί και με άλλες κοπέλες» τους τελευταίους μήνες και δεν είναι ζευγάρι με κάποια, αφήνοντας το υπονοούμενο: «Μείνετε συντονισμένοι».

Ο Πιτ δεν έχει πάρει ακόμα επίσημο διαζύγιό με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Ραταϊκόφσκι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον 41χρονο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, ο οποίος φέρεται να την απάτησε. Ωστόσο, δεν έχει σχολιάσει δημόσια τους ισχυρισμούς περί απιστίας.

Η Ραταϊκόφσκι, συγγραφέας του βιβλίου «My Body», αυτοχαρακτηρίστηκε σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok ως «single που σκέφτεται ραντεβού και άλλα πράγματα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σενάρια που έχουν γραφτεί περί νέου «αμόρε» για τον Μπραντ Πιτ είναι πολλά τον τελευταίο καιρό, όπως με την τραγουδίστρια Lykke Li, και τις ηθοποιούς Alia Shawkat και Andra Day, με τις φήμες να διαψεύδονται.


Πηγή