Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

«Είχα πάρει ecstasy όταν παντρεύτηκα και όταν έκανα το sex tape»

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» και φαίνεται ότι η «πενία» στα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι των Καρντάσιαν, έκανε την Κιμ Καρντάσιαν να σκαρφιστεί τον τρόπο που θα αναστρέψει το κλίμα. Αλλά, η σταρ των ριάλιτι δεν ήξερε και μάλλον δε ρώτησε, προτού αποφασίσει να αποκαλύψει μπροστά στις κάμερες, άγνωστες πτυχές της ζωής της. Γιατί, η πρόθεσή της να προκαλέσει ντόρο, μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα, έφερε τελικά το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η Κιμ Καρντάσιαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians» εξομολογήθηκε στην αδελφή της Κένταλ Τζένερ και τον πρώην σύντροφό της Κόρτνεϊ, Σκοτ Ντισκ πως έχει πάρει δύο φορές ecstasy. Η πρώτη φορά, όπως αποκάλυψε, ήταν όταν παντρεύτηκε το μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας και η δεύτερη φορά όταν γύρισε το περίφημο ερωτικό βίντεο με τον πρώην σύντροφό της Ρέι Τζέι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα είχε πάρει έκσταση. Το ξανάκανα όταν γύριζα το πορνό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Τόσο η μικρότερη αδελφή της, όσο και ο Ντισκ ξαφνιάστηκαν με όσα άκουσαν. Όπως καταλαβαίνετε, οι αποκαλύψεις της Κιμ έκαναν αστραπιαία το γύρο του διαδικτύου και τα social media «πήραν» φωτιά.

Οι περισσότεροι χρήστες έγιναν έξαλλοι μαζί της και μάλιστα χρησιμοποίησαν σκληρά λόγια εναντίον της, καθώς δεν πίστευαν στα αυτιά τους για όσα μόλις είχαν ακούσει. Άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι όλα έχουν τα όρια τους και η Κιμ τα ξεπέρασε. Υπήρχαν, όμως, και εκείνοι που πήραν το μέρος της, θεωρώντας ότι η ριάλιτι σταρ απλά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με ειλικρίνεια για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα. Μόνο που η εξομολόγησή της δεν έπεισε πολύ κόσμο για τον… αυθορμητισμό της.

Πάντως, ο πρώην σύντροφός της και συμπρωταγωνιστής στο sex tape, Ρέι Τζέι έσπευσε να διαψεύσει την Κιμ Καρντάσιαν. Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον δήλωσαν στην Daily Mail πως εκείνη δε βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού ecstasy και είναι φανερά ενοχλημένος για όσα υποστήριξε στο show της.

Ο Ρέι Τζέι διαψεύδει την Κιμ Καρντάσιαν

Για την ιστορία, το επίμαχο βίντεο είχε γυριστεί το 2003, ενώ διέρρευσε στη δημοσιότητα το 2007 κάνοντας αρκετά διάσημη την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία τότε ήταν απλά η βοηθός της Πάρις Χίλτον.

localStorage.clear();


Πηγή