Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Είχα σκεφτεί να πάω στην αστυνομία και να καταγγείλω τον πατέρα μου»

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την κακή σχέση που έχει με τον πατέρα του μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2 Night Show».

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την οικογένειά του, που προκάλεσε αίσθηση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Είχα δει βία. Ο μπαμπάς μου έπινε και γινόντουσαν κάποια σκηνικά στο σπίτι, όπως μπορεί να γίνονται σε όλα τα σπίτια, αλλά δυστυχώς τα παιδιά δεν το λένε σήμερα και καλό θα ήταν να το λένε. O πατέρας μου προσπάθησε να αλλάξει αλλά μετά από ένα σημείο δεν μπορούσε να είναι μαζί του η μητέρα μου, και πολύ καλά έκανε, είμαι πολύ ευτυχισμένος που το τελείωσαν. Δεν έχω καμία σχέση με τον μπαμπά μου τώρα, μόνο καλό μου κάνει γιατί γράφω ωραία τραγούδια, έχω βγάλει όλη μου την ψυχή στη μουσική» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω πού είναι ο πατέρας μου σήμερα, αλλά μερικές φορές δεν χρειάζεται να συνεχίζεις κάποια πράγματα και να προσπαθείς. Τον έχω συγχωρέσει αλλά δεν θέλω άλλη συνέχεια. Αν μάθω ότι δεν είναι πια στη ζωή, μέσα μου νιώθω ότι του τα έχω πει όλα. Δεν ξέρω πώς θα αντιμετώπιζα αυτή την κατάσταση. Ίσως δεν έχω τη δύναμη, ίσως βολεύομαι ότι είναι κάπου. Είχα σκεφτεί να πάω στην αστυνομία, να τον καταγγείλω αλλά ήμουν ατίθασο παιδί και έφευγα συνήθως από το σπίτι. Έμενα τρεις μέρες εκτός σπιτιού και με έψαχναν όλοι. Έχω μείνει και στο δρόμο».

localStorage.clear();


Πηγή