Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Εβαλε μωρό 7 μηνών να κάνει μονόζυγο! Σάλος με διάσημο γυμναστή

Διάσημος γυμναστής απαντάει στις επικρίσεις για την φωτογραφία που ανέβασε με το 7 μηνών παιδί του να κρατιέται από μπάρα για έλξεις.

Ο Τζο Ουίκς γνωστός και ως «The Body Coach», είναι Βρετανός προπονητής γυμναστικής, τηλεοπτικός παρουσιαστής, προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συγγραφέας και τέθηκε στο επίκεντρο της επίθεσης «τρολ»του διαδικτύου για μαι φωτογραφία που μοιράστηκε με το νεογέννητο παιδί του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 37χρονος γυμναστής άφησε τους θαυμαστές του μπερδεμένους τη Δευτέρα όταν μοιράστηκε στο Instagram οικογενειακές στιγμές από ταξίδι τους στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Ο Τζο είχε βρει χρόνο για μια βόλτα στην παραλία με τη σύζυγό του Ρόζι, 32 ετών, και τα τρία τους παιδιά, τη μικρή Λένι, επτά μηνών, τον Ίντι, τεσσάρων ετών, και τον Μάρλεϊ, τριών ετών.

Σε μια φωτογραφία, η μόλις επτά μηνών Λένι φαίνεται να «κάνει» μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης, καθώς φαίνεται να κρέμεται αβίαστα από μια μπάρα για έλξεις σε υπαίθριο χώρο γυμναστικής, ενώ ο διάσημος πατέρας της την παρακολουθεί περήφανος.

Η φωτογραφία του γυμναστή που προκάλεσε

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι ακόλυοθοι μοιράστηκαν υποστηρικτικά σχόλια δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήταν πιο αρνητικοί

Στην αρχική του ανάρτηση, ένα άτομο να σχολίασε: «Είναι ασφαλές για τους ώμους και τις αρθρώσεις της να κρέμεται σε μπάρες που υποστηρίζουν το βάρος της έτσι;».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό στο μωρό σου», ενώ ένας άλλος είπε: «Είναι φυσιολογικό αυτό που κάνεις με το μωρό….μπα».

Αλλά μερικοί από τους υπόλοιπους ακόλουθους του Τζο έσπευσαν να στηρίξουν τον αγαπημένο τους γυμναστή.

«Αυτό εκεί είναι ένα δυνατό μωρό», είπε ένας ενώ κάποιος άλλος παρατήρησε: «Ξεκινώντας τα από μικρά».

Ένα άλλο άτομο μοιράστηκε: «Αυτή η πρώτη φωτογραφία της Λένι είναι καταπληκτική!!! Πρέπει να την αναδημιουργείτε κάθε χρόνο!!!»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος πάντως απάντησε στις επικρίσεις ανατώντας μια εικόνα από μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του να κρέμονται από μια μπάρα για έλξεις σε μια διαφορετική τοποθεσία.


Πηγή