Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Εβελίνα Παπούλια: Βοήθησε τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο, στη νέα του σχέση -«Σουηδία γίναμε»

Για την ιδιαίτερη φιλική σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο, αλλά και για μια φορά που της ζήτησε να παρέμβει και να βοηθήσει στα προσωπικά του, μίλησε η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο Στούντιο 4 για την άκρως φιλική σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου εκείνος της ζήτησε να παρέμβει για να τον βοηθήσει με τη νέα του σχέση. Επιπλέον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και για τη νέα σύζυγό του. «Κάποιοι θα το έλεγαν Σουηδία», παραδέχθηκε η ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εβελίνα Παπούλια: Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, πάντα ήμασταν

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί, γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ αρχής φίλοι. Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω, λόγω του παιδιού… Κάποια στιγμή χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει ”περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα”. Μου λέει ”κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία”», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Κατέβηκα, καθίσαμε και ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και γι’ αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση», εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

Βίντεο με απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή «Στούντιο 4»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή