Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Εβραϊκός θα είναι ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ: Θα βάλει κίπα, τι φοβάται περισσότερο

Για τον αρραβώνα και τον επερχόμενο γάμο τους – ο οποίος θα είναι σύμφωνα με τα εβραϊκά έθιμα- μίλησαν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ στη Vogue.

Μαγειρεύοντας μια πίτσα σε σχήμα καρδιά, φτιάχνοντας ένα μαρτίνι και κέικ σοκολάτας για επιδόρπιο με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε τι θα φορέσει ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, στον εβραϊκό τους γάμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εβραϊκός ο γάμος τους

Μιλώντας λεπτομερώς για το γάμο τους για πρώτη φορά, ο οποίος θα γίνει στις 9 Απριλίου στην έπαυλη του δισεκατομμυριούχου πατέρα της Νίκολα Πελτζ, το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε το 2020, αποκάλυψε ότι θα είναι μια εβραϊκή τελετή και πως ο Μπρούκλιν θα φορέσει κίπα, το χαρακτηριστικό καπελάκι που φορούν σε όλους τους δημόσιους χώρους οι Ορθόδοξοι Εβραίοι.

«Είμαστε σε φουλ mood προετοιμασίας γάμου και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι περίεργο γιατί, όσες περισσότερες συναντήσεις γάμου κάνουμε, τόσο πιο αληθινό φαίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος. Θα φοράω κίπα» αποκάλυψε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ. «Ναι, θα είναι ένας εβραϊκός γάμος» πρόσθεσε η Νίκολα.

Αποκαλύπτοντας περισσότερα για το γαμήλιο Σαββατοκύριακο, η Νίκολα συνέχισε: «Λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπρούκλιν θα μείνει με τον μπαμπά μου, τα αδέρφια μου και μετά ο μπαμπάς του και τα αδέρφια του θα κάνουν ένα πάρτι. Κι εγώ θα μείνω με τα κορίτσια. Επομένως, από το δείπνο το βράδυ της Παρασκευής, δε θα δούμε ο ένας τον άλλον μέχρι να παντρευτούμε το επόμενο απόγευμα. Μας έχει πιάσει πανικός, θα περάσουμε χώρια εκείνο το βράδυ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι έφτιαξε ένα ρομαντικό δείπνο για του Αγίου Βαλεντίνου
Το ζευγάρι έφτιαξε ένα ρομαντικό δείπνο για του Αγίου Βαλεντίνου

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Μπρούκλιν Μπέκαμ

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος γι’ αυτό» σχολίασε ο Μπρούκλιν. «Σκέφτομαι, τι θα συμβεί εάν δεν έρθει στην τελετή κι εγώ απλά στέκομαι εκεί και περιμένω. Είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος μου. Σίγουρα θα με πιάσουν τα κλάματα. Δεν πρόκειται να πω το τραγούδι που θα ακούγεται όταν θα μπαίνει στην εκκλησία, αλλά όταν το ακούω αυτό το τραγούδι, κάθε φορά, αρχίζω να κλαίω».

Το ζευγάρι μίλησε επίσης για την πρόταση γάμου και αποκάλυψε ότι η Νίκολα Πελτζ έκλαψε τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή, που δεν μπορούσε να δει καν το δαχτυλίδι. «Ένα από τα πιο ρομαντικά πράγματα που έκανε ο Μπρούκλιν για μένα, ήταν η πρόταση γάμου. Πραγματικά δεν το περίμενα, Μου είχε πει ότι σχεδίαζε ένα ραντεβουδάκι για εμάς και μετά πήγαμε μία βόλτα σε μια περιοχή όπου μπορούσες να δεις ολόκληρη τη λίμνη. Είχε φροντίσει να καλύψει με λουλούδια ολόκληρο το κιόσκι» εξήγησε η νεαρή ηθοποιός.

«Ήμουν τόσο αγχωμένος. Πραγματικά πάρα πολύ» είπε ο 22χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ με την Νίκολα να προσθέτει: «Κυριολεκτικά έτρεμε κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί και δεν μπορούσε καν να το ανοίξει. Μετά πήγε πίσω από τον θάμνο και γονάτισες και δεν μπορούσα καν να δω το δαχτυλίδι γιατί με είχαν πιάσει τα κλάματα». «Πολλά δάκρυα, δεν μου απάντησε για πέντε λεπτά περίπου» ανέφερε ο Μπρούκλιν.


Πηγή