Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 17 ετών και «συνταξιοδοτήθηκε» ως εκατομμυριούχος στα 22 -Πώς τα κατάφερε

Ο Hayden Bowles, από τις ΗΠΑ, δήλωσε ότι συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία 22 ετών ως εκατομμυριούχος.

Ο νεαρός άνδρας έχει συγκεντρώσει 300.000 followers στο YouTube και 100.000 στο TikTok, όπου συχνά μοιράζεται κλιπ για το πώς δημιούργησε μια σειρά από επιχειρήσεις στα τέλη της εφηβείας του.

Ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων και διαδικτυακά μαθήματα σχετικά με το Performance Dropshipping και το TikTok Ads Blueprint, του έχουν αποφέρει εκατομμύρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έγινε εκατομμυριούχος τόσο νέος

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok, εξήγησε: «Είχα αρχίσει να βγάζω ένα αρκετά σημαντικό εισόδημα από την επιχείρησή μου όταν ήμουν 17 ετών και αυτό ήταν στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξακολουθώ να εργάζομαι, μου αρέσει να εργάζομαι, αλλά τεχνικά είμαι συνταξιούχος λόγω των χρημάτων που έχω βάλει στην άκρη από τα ακίνητα. Τα χρήματα που μου αποδίδει αυτό στηρίζουν τον τρόπο ζωής μου.
Οι επιχειρήσεις μου συνέχισαν να αναπτύσσονται και προσθέσαμε νέα υποκαταστήματα στην εταιρεία. Ο πλούτος είναι μια αναλογία μεταξύ των εσόδων μας και των εξόδων μας. Δεν είναι ένας σταθερός αριθμός».

Αφού εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 του, ο TikToker ισχυρίζεται ότι δεν μετανιώνει που έχασε την «τρελή» εμπειρία του πανεπιστημίου. Ο εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας ίδρυσε την πλατφόρμα EcommSeason, η οποία χρεώνει έως και 575 δολάρια για μαθήματα σχετικά με το πώς να βγάζετε χρήματα στο διαδίκτυο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα σεμινάρια γρήγορου πλουτισμού συζητούν τα πάντα, από το dropshipping -την πρακτική της αποδοχής παραγγελιών πελατών χωρίς να διατηρείται απόθεμα- μέχρι την εκμάθηση του αλγορίθμου διαφήμισης του TikTok.

Στη συνέχεια, ο Bowles επένδυσε τα κέρδη από το EcommSeason σε ακίνητα για να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό του.

Μέσω αυτής της διπλής προσέγγισης, ο Bowles κατάφερε να αγοράσει μια Lamborghini στα 18 του. Στα 19 του, ήταν ένας πραγματικός εκατομμυριούχος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hayden ισχυρίστηκε ότι είχε ένα «σημαντικό» εισόδημα 200.000 λιρών και μέχρι την ηλικία των 20 ετών αυτό είχε τετραπλασιαστεί σε 800.000 λίρες.

Τώρα ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 16 εκατομμύρια λίρες μέσω των επιχειρήσεών του που επικεντρώνονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σε ένα άλλο βίντεο, είπε στους οπαδούς του ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να προσπαθείς «να εστιάζεις σε μία μόνο δραστηριότητα».

Είπε στους θαυμαστές του να αποφεύγουν να μοιράζουν την προσοχή τους μεταξύ πολλαπλών επιχειρήσεων και να επικεντρώνονται σε «κάτι που μπορεί να επεκταθεί και που θέλετε να κάνετε μακροπρόθεσμα».

Ο influencer μοιράζεται, πλέον, τακτικά φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές του σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών στη Χαβάη και στο Vail. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύει στιγμιότυπα με ακριβά αυτοκίνητα και ιδιωτικά τζετ.

Ο influencer μοιράζεται πλέον τακτικά φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές του
Ο influencer μοιράζεται πλέον τακτικά φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές του / Φωτογρταφία: realhayden / Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή