Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Εγκυος σε δίδυμα δείχνει την κοιλιά της και τρελαίνει το TikTok – Είναι τεράστια [βίντεο]

Εάν αναρωτιόσασταν ποτέ πόσο μπορεί να μεγαλώσει η κοιλιά μιας εγκύου, τότε ίσως να έχουμε την απάντηση.

Αυτή η έγκυος μαμά σε δίδυμα εντυπωσίασε τους χρήστες του TikTok, δείχνοντας τη πελώρια κοιλιά της κατά την 36η εβδομάδα της κύησης, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της.

H viral ανάρτηση μιας εγκύου λίγο πριν γεννήσει τα δίδυμα μωρά της

Η Σαρλότ Γκρέιβς έκανε την ανάρτηση στο TikTok την περασμένη εβδομάδα, θέλοντας να δείξει στους περίπου 300 ακόλουθούς της πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της. Αλλά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral, με πάνω από 9 εκατομμύρια άνθρωποι να το έχουν δει. «Η κοιλιά μου έχει τεντώσει στο μάξιμουμ και είμαι τόσο έτοιμη για την άφιξή τους» έγραψε μαζί με το βίντεο που την έδειχνε να χαϊδεύει την κοιλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι από τους χρήστες την συνεχάρησαν για την ικανότητά της να κυοφορεί δίδυμα και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη άφιξή τους. «Το σώμα μιας γυναίκας είναι τόσο εκπληκτικό που μπορεί να φιλοξενήσει δύο μωρά» έγραψε μια γυναίκα ενώ μια άλλη είπε πως τα μωρά θα έπρεπε να «πληρώνουν ενοίκιο». «Ξέρω ότι είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις και να πάρεις πίσω το σώμα σου. Συγχαρητήρια για τα δίδυμα!» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Όμως, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους για τη σιλουέτα της εγκύου, με αποτέλεσμα η Σάρλοτ να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του σώματός της πριν μείνει έγκυος στα δίδυμα. «Σε συνέχεια των αρνητικών σχολίων, θα ήθελα να απαντήσω πως δεν με νοιάζει. Το σώμα μου έχει μεγαλώσει τρία μωρά τα τελευταία δύο χρόνια και είμαι περήφανη για μένα» έγραψε.

Η Σάρλοτ πριν μείνει έγκυος
Η Σάρλοτ πριν μείνει έγκυος

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή