Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Εδώ έπαιξε ο Βλοντάκης σε σίριαλ, γιατί να μην παίξει ο Αγγελόπουλος;»

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί με τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο σίριαλ Τατουάζ. Ωστόσο, ένας άλλος μη ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά, παρουσιάζεται άκρως θετικός σε αυτό το βήμα που επιχειρεί ο Ντάνος. Ο λόγος για τον Γιάννη Σαββιδάκη.

«Εμένα δεν με πειράζει… Η τηλεόραση έχει γίνει μίξερ. Εδώ έπαιξε ο Βλοντάκης σε σίριαλ, ο οποίος είναι κούκλος, όπως και ο Αγγελόπουλος. Γιατί να μην παίξει ο Αγγελόπουλος… Εκεί κολλάμε τώρα; Είμαστε στο 2018 και λέμε για πτυχία από υποκριτικές σχολές; Υπάρχουν πολλοί ατάλαντοι πτυχιούχοι υποκριτικών σχολών. Υπάρχει πλεόνασμα», τόνισε ο δημοφιλής μουσικός.

Κληθείς να σχολιάσει την αρνητική στάση της Χρυσούλας Διαβάτη και εάν είχε ανάλογη αντιμετώπιση προς τον ίδιο, όταν συμμετείχαν στης Ελλάδος τα Παιδιά, απάντησε: «Συνυπήρχαμε τέλεια και την αγαπάω πολύ».

Για τις αντιδράσεις που υπήρχαν με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στην Επίδαυρο και ότι έπαιξε Μίκη Θεοδωράκη, σχολίασε: «Αυτά είναι άλλο επίπεδο από το να παίξεις σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Είναι άλλα πεδία, άλλες διαστάσεις…».

Σχετικά με το τι βλέπει στην τηλεόραση, σημείωσε, μέσω της κάμερας του «Ε»: «Μου αρέσει να βλέπω τένις και ΝΒΑ».

Η γνώμη του για τον Γιώργο Λιάγκα: «Καλός είναι. Θα ήθελα να του κάνω μια συνέντευξη. Σε ένα βραδινό…».

Για την Ελένη Φουρέιρα, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, επισήμανε: «Μου φαίνεται ωραίο. Άμα είναι και το τραγούδι καλό…».

Τέλος, όσον αφορά το Survivor και εάν θα λάμβανε μέρος, τόνισε: «Θα πήγαινα πάρα πολύ, με τρέλα. Είδα, όμως, μερικά πλάνα, που οι άνθρωποι εκεί στο Survivor 2 είναι σαν τρελοί, κάνουν σαν αφιονισμένοι. Σαν ντοπαρισμένοι… Πολύ άγριοι».

localStorage.clear();


Πηγή