Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εκνευρίστηκε η Ζαρίφη για τη λεκτική επίθεση σε βάρος της Διαγούπη

Εκνευρίστηκε η Ζαρίφη για τη λεκτική επίθεση σε βάρος της Διαγούπη

Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι #yes» του Open, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να αναφερθεί στην ηθοποιό Τζένη Διαγούπη και τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε για τα κιλά της ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της.

«Δεν ξέρω πώς αντέδρασε, την αγαπώ ιδιαίτερα κιόλας, αυτό το ταλαντούχο πλάσμα, αλλά εγώ είμαι πάρα πολύ εναντίον στο να μην απαντάς. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να μην απαντάμε. Δεν ξέρω αν απαντήσεις ως υπάλληλος του Cambridge ή ως λιμενεργάτης -που συνήθως απαντώ εγώ-, αλλά νομίζω ότι είναι κομμάτια που μένουν στην ψυχή σου. Ναι, να απαντήσεις! Δεν καταλαβαίνω ο κύριος, αυτός τώρα τι κόλλημα είχε. Καλέ μου άνθρωπε, θα μπορούσαμε να ξέρουμε και δικό σας ανατομικό πρόβλημα και να λέμε… μικρέ μου οδηγέ, έβαλες φλας στην μπαταρία;», είπε όλο νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Τζένη Διαγούπη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε γνωστό πως δέχτηκε υβριστική επίθεση από έναν οδηγό στο κέντρο της Αθήνας.

«Εδώ στο φανάρι στην Βασιλίσσης Όλγας, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο πριν από δύο λεπτά ένας κύριος δίπλα στο σταματημένο φανάρι άνοιξε το παράθυρο του και μου είπε “Α μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα που θες να πίνεις και light.” Τώρα φταίει η κίνηση; Φταίει το φανάρι; Φταίει η ζέστη; Δεν ξέρω.

Ξέρω τον αριθμό του αυτοκινήτου δεν θα τον πω δημόσια ποτέ. Να τον ενημερώσω πως δεν πίνω light, πίνω zero γιατί μου αρέσει και δευτερευόντων όταν θέλω να φάω τυρόπιτα την  τρώω και την τυρόπιτα.

Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει; Ήταν ωραίος κύριος, με ωραίο αυτοκίνητο. Τι να πω, μάλλον η κίνηση θα έφταιγε», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Διαγούπη.


Πηγή