Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη, Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο σαν αυτούς»

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, όταν ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο μπροστά στην αγαπημένη του.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, βλέπουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει ένα κάπως άτεχνο ζεϊμπέκικο κοιτάζοντας τη σύντροφό του, ενώ στο τέλος το ζευγάρι αγκαλιάζεται και η τραγουδίστρια συνεχίζει καθισμένη στα γόνατά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρυφερή αυτή στιγμή απέσπασε θετικά σχόλια στο Διαδίκτυο, αλλά και πολλά αρνητικά, από χρήστες που διακρίνουν μια υπερβολή στις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν το ζευγάρι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ και η Ελένη Βιτάλη δεν δίστασε να κάνει το δικό της αιχμηρό σχόλιο.

Το σχόλιο της Ελένης Βιτάλη για Δέσποινα Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, έγραψε σε σχόλιο στο facebook: «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!» έγραψε η Ελένη Βιτάλη σε σχόλιο στο facebook.


Πηγή