Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ελένη Γερασιμίδου: Τα τρυφερά λόγια για την αδελφή της που έφυγε από τη ζωή -«Τη σκέφτομαι κάθε μέρα, είναι εδώ»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της.

Για την κόρη της, Αγγελική Ξένου, η Ελένη Γερασιμίδου, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού, είπε: «Ήταν πάντα μαζί μας στο θέατρο. Όταν παίζαμε, ήταν είτε σε κάποια αγκαλιά φίλου η συγγενή, αλλά και ξένων ανθρώπων και τους έλεγε, ”σσσς γιατί μιλάει ο μπαμπάς μου”. Ωστόσο, δεν μας είχε πει από μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω εγγονάκι. Ανυπομονώ να γίνω γιαγιά. Αλλά δεν την ζορίζω, όποτε το θελήσει εκείνη. Είναι φρεσκοπαντρεμένη τώρα, έκανε με τον γαμπρό μου, ο οποίος είναι Παλαιστίνιος, σύμφωνο συμβίωσης. Είναι πολύ καλός και είμαι κι εγώ καλή πεθερά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ελένη Γερασιμίδου.

Επίσης, σε ερώτηση για την αγαπημένη της αδελφή, Νατάσα, η οποία έφυγε από τη ζωή και αν τη σκέφτεται, η Ελένη Γερασιμίδου απάντησε: «Κάθε μέρα. Συνέχεια είναι εδώ. Όλοι εδώ είναι. Δεν μου έχει μείνει και κανένας από την πρώτη μου οικογένεια. Ωστόσο είναι εδώ, γελάμε, κλαίμε. Όλα τα κάνουμε μαζί με έναν τρόπο».


Πηγή