Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ελένη Καστάνη για την επίθεση της Σοφίας Μουτίδου: «Έχω εξηγήσει γιατί το έκανε»

Στο «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος ήταν καλεσμένη η Ελένη Καστάνη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της αλλά και τη σχέση της με τη Σοφία Μουτίδου.

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star.» είπε η Ελένη Καστάνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε στον Τάσο Τρύφωνος: «Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;»!

Η κόντρα μεταξύ Ελένης Καστάνη – Σοφίας Μουτίδου

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η Σοφία Μουτίδου, κατηγόρησε την Ελένη Καστάνη για ύβρεις και κακή συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, στο κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου είπε: «Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας”».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Καστάνη είχε δηλώσει τότε στο Happy Day ότι δεν ισχύουν τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.


Πηγή