Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με φωτογραφίες από το παρελθόν

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με φωτογραφίες από το παρελθόν

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η τρίτη κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου έχει γενέθλια. Η μικρή γίνεται 12 ετών και η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί και μέσω των social media.

Ανέβασε, λοιπόν, στο λογαριασμό της στο Instagram 2 φωτογραφίες από το παρελθόν. Στη μία ποζάρει η Βαλέρια σε μικρότερη ηλικία και στην άλλη ποζάρουν η Ελένη Μενεγάκη, ο γιος της Άγγελος Λάτσιος και η Βαλέρια όταν ήταν μωρό.

Τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή, ενώ οι περισσότεροι συμφώνησαν πως η κόρη της, της μοιάζει πολύ, ειδικά στα μάτια.

 

View this post on Instagram

 

Το κοριτσακι μου σημερα γινεται 12 χρονων ! Χρονια πολλα λατρεμενο κοριτσι ! Σε λατρευουμε ❤️#μαμαΕλενη #τρελαμενημαμα #περηφανημαμα #ευτυχισμενημαμα #ημαμασου #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

«Το κοριτσάκι μου σήμερα γίνεται 12 χρόνων ! Χρόνια πολλά λατρεμένο κορίτσι ! Σε λατρεύουμε #μαμαΕλενη #τρελαμενημαμα #περηφανημαμα #ευτυχισμενημαμα #ημαμασου #eleni», ήταν το τρυφερό μήνυμα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.

Να πούμε, πως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, αφού σύμφωνα με αυτά, η Ελένη σκέφτεται να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση.




Πηγή