Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Από την Ελένη Μενεγάκη μου έχει μείνει μια εξάρθρωση στον αριστερό ώμο από το πολύ σπρώξιμο»

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της πριν 22 χρόνια και η ιστορία πίσω από αυτήν

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Ελένη Μενεγάκη και η γνωστή φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την πρώτη φωτογράφηση που έκανε με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η καταξιωμένη φωτογράφος στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε πριν 22 χρόνια (Ιούλιος του ’98), εξηγεί την ιστορία πίσω από αυτήν. Και πώς έγινε τελικά εξώφυλλο στο περιοδικό Down Town, ενώ δεν ήταν προγραμματισμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτό το εξώφυλλο στο @downtownmaggr ήταν η αιτία για να αφήσω το Παρίσι και να μείνω στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση με την @elenimenegaki. Δεν είχε προγραμματιστεί να είναι εξώφυλλο όμως το σαγηνευτικό της ύφος στο φως του ήλιοβασιλεματος έπεισε τον @petroskostopoulos να αλλάξει γνώμη ότι αφορούσε το στυλ των εξωφύλλων. Ήταν το πρώτο μας εξώφυλλο για εμένα και την @nancyzabetoglou ως διευθύντρια. Ακολούθησαν πολλά αλλά εξώφυλλα πολλές άλλες στιγμές… στιγμές χαράς, ευτυχιας, επιλογής … Χρόνια πολλά Ελένη. 💖 _____________________________ #tbt #photography #photoshooting #portrait #tvstar #nameday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki) στις

«Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν είχε προγραμματιστεί να είναι εξώφυλλο όμως το σαγηνευτικό της ύφος στο φως του ηλιοβασιλέματος έπεισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να αλλάξει γνώμη ότι αφορούσε το στυλ των εξωφύλλων…», έγραψε μεταξύ άλλων.




Πηγή