Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της κουμπαριάς με γνωστό τραγουδιστή

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της κουμπαριάς με γνωστό τραγουδιστή

Είναι καλοί φίλοι και με κάθε ευκαιρία δεν παραλείπουν να τονίζουν πόσο εκτιμά και αγαπά ο ένας τον άλλον. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και το Νίκο Κουρκούλη, οι οποίοι επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά. Μόνο που αυτή έχει και το παρασκήνιο της και το είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ελένης.

Το 2009 και λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Μάρτυρες σε αυτόν ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πουνέντης, αλλά με την πρώτη η πρόταση για την κουμπαριά έγινε με ανατρεπτικό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, ο τραγουδιστής την πήρε τηλέφωνο και της είπε: «Θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο και δεν ξέρω αν το κατάλαβες, σε λίγε μέρες γεννάει η Κέλυ. Και του λέω: που παιδάκι μου, έχω εκπομπή. Και μου είπε: Καλά έλα μετά από την εκπομπή, δημαρχείο είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα…».

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή ο Κουρκούλης είχε αποκαλύψει και τον τρόπο που αποφάσισε να της κάνει πρόταση. Όπως είχε εξηγήσει, είχαν βγει για φαγητό με τον Μάκη Πουνέντη κι εκεί που συζητούσαν πως πρέπει να κάνουν έναν πολιτικό γάμο, πριν γεννηθεί το μωρό, ο ραδιοφωνικός παραγωγός τους πρότεινε να τους παντρέψει εκείνος με την Ελένη. Κι έτσι, ο Κουρκούλης πήρε κατευθείαν τηλέφωνο την παρουσιάστρια.

Μενεγάκη και Κουρκούλης έχουν μία ζεστή σχέση και δεν παραλείπουν με κάθε ευκαιρία να τονίζουν πόσο αγαπά ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί πως στην εκπομπή κάθε φορά που δεν είχαν κέφια ή δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπαιρναν τον τραγουδιστή να πάει καλεσμένος να τους φτιάξει το κέφι.

«Όταν δεν είχαμε τα κέφια μας ή και όταν είχαμε τα κέφια μας πάντα τον Κουρκούλη παίρναμε. “Ρε Νίκο τι κάνεις; Δεν είμαστε καλά ψυχολογική ή Νίκο έχουμε τρελά κέφια έλα να γελάσουμε” Nα ναι καλά, τον αγαπώ πολύ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή